Ο Κ. Σπέισι απαγγέλλει ποίηση σε μουσείο της Ρώμης

Ο Κέβιν Σπέισι εμφανίστηκε σε μουσείο στη Ρώμη όπου απήγγειλε ένα ποίημα του Γκαμπριέλ Τίντι .

Ο ηθοποιός που είδε την επαγγελματική και προσωπική του ζωή να καταρρέουν το 2017 μετά από μία σειρά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις, εμφανίστηκε δίπλα στον Μποξέρ στο Εθνικό Ρωμαϊκό Μουσείο και απήγγειλε το ομώνυμο ποίημα του Τίντι, που αναφέρεται σε έναν ματωμένο μποξέρ που στέκεται στην άκρη του ρινγκ ενθυμούμενος τις περασμένες δόξες του.

propoli

«Ταρακούνησα τη χώρα, έκανα τις αρένες να δονούνται, έσκισα σε κομμάτια τους αντιπάλους μου», διάβασε ο Σπέισι. «Φώτισα το σκότος, συνέλλεξα προσβολές, προκάλεσα το χειροκρότημα. Δεν ήξεραν πώς να το κάνουν αυτό. Κανένας από εσάς. Από την άλλη, η ζωή δεν είναι τρομακτική για όσους δεν πήραν ένα ρίσκο».

Σύμφωνα με το Variety, η ομάδα του Σπέισι είπε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι θα γίνει μία απαγγελία και μετά ο ηθοποιούς θα έδινε συνεντεύξεις σε ορισμένους εκπροσώπους του Τύπου, κάτι που ωστόσο τελικά δεν έγινε. Ο Τίντι σε επικοινωνία που είχε με την εφημερίδα «The Independent» δήλωσε ότι κάτι τέτοιο δεν είχε συμβεί και πως ήταν μία ανοιχτή εκδήλωση και σ’ αυτήν είχαν προσκληθεί και δημοσιογράφοι.

«

 

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

Loading