Ο λόγος που ο Μπραντ Πιτ απείλησε να σκοτώσει τον Γουάινσταϊν

Με αμείωτους ρυθμούς έρχονται στο φως της δημοσιότητας τα σκάνδαλα σεξουαλικών παρενοχλήσεων του Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, με το τελευταίο να αφορά τη γνωστή ηθοποιό του Χόλυγουντ, Γκουίνεθ Πάλτροου.

propoli

Μιλώντας στο Howard Stern Show η ηθοποιός αποκάλυψε την αντίδραση του τότε συντρόφου της, Μπραντ Πιτ όταν της εκμηστηρεύτηκε ότι ο Γουάινσταϊν την παρενόχλησε σεξουαλικά στο περιθώριο της πρεμιέρας της ταινίας Άμλετ το 1995 στο Μπρόντγουεϊ. Εκεί ο Γουάινσταϊν είχε προτείνει στην Πάλτροου να πάει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της. «Αν τολμήσεις να την κάνεις να αισθανθεί ξανά άβολα, θα σε σκοτώσω» του είχε πει ο Πιτ όταν έμαθε το περιστατικό.

Η Πάλτροου τόνισε πόσο πολύ τη βοήθησε η στάση του τότε συντρόφου της, προσθέτοντας ότι επειδή ήταν πολύ νέα στο χώρο και χωρίς εμπειρία, την ήταν πολύ δύσκολο να διαχειριστεί την κατάσταση.

“Ήταν σκληρό και απάνθρωπο αυτό που μου έκανε”

«Τον αγαπώ μόνο και μόνο γι’ αυτό που έκανε και με προστάτεψε. Μόλις του είπα τι συνέβη, πήρε την κατάσταση στα χέρια του και απείλησε τον Γουάινσταϊν. Δεν ήταν και λίγο αυτό που έκανε για μένα, να τα βάλει μαζί του. Εγώ έτρεμα. Είχα κάνει μόλις δύο ταινίες μαζί του και ήμουν στην αρχή. Για την ακρίβεια ήμουν ακόμη παιδί. Με είχε καλέσει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του και μου ζήτησε να του κάνω μασάζ. Τα είχα χάσει. Δεν ήξερα πως να αντιδράσω. Μάλιστα του είπα: «Σε έβλεπα σαν θείο μου Χάρβεϊ». Αφού αρνήθηκα να προχωρήσω μαζί του εκείνος μου είπε να μην ποτέ τι είχε συμβεί μεταξύ μας. Όλο αυτό μου πήρε πάρα πολλά χρόνια για να το ξεπεράσω. Ήταν σκληρό και απάνθρωπο» τόνισε η Γκουίνεθ Πάλτροου.

Και πρόσθεσε: «Μετά από χρόνια που κέρδισα Όσκαρ και ήμουν πλέον πολύ γνωστή ακόμα με στοίχειωνε το γεγονός. Όταν όμως ξέσπασε η καταιγίδα των αποκαλύψεων δεν μπορούσα να κρατήσω άλλο το μυστικό. Έσπασα τη σιωπή μου. Έπρεπε να το κάνω στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα ότι όλο αυτό τελείωσε και δεν θα μπορούσε να ενοχλήσει ποτέ ξανά καμιά άλλη γυναίκα».

Loading