Ο Ρέμος κάλεσε τον Νότη στο ραδιόφωνο και οι δυο τους ισοπέδωσαν τα πάντα (vd)

Παλιότερα είχαν έρθει σε κόντρα. Χθες συζήτησαν σαν δύο καλοί φίλοι στον ραδιοφωνικό σταθμό «Μουσικός 98,6» και όλα μέλι – γάλα. Για τους ίδιους φυσικά. Γιατί τα υπόλοιπα που ακούστηκαν κατά την διάρκεια…άστα να πάνε.

propoli

Για τον Καζαντζίδη θες, για την Ελένη Βιτάλη θες, ακόμη και την…Αγγλία ισοπέδωσαν οι Αντώνης Ρέμος και Νότης Σφακιανάκης στη «χαλαρή» κατά τα άλλα κουβεντούλα τους, γιατί στον Ρέμο δεν αρέσει και ο όρος «δημοσιογράφος» που τον θεωρεί…βρισιά.

Ιδιαίτερη εντύπωση από τα λεγόμενα προκλήθηκε όταν ο Νότης Σφακιανάκης εξήγησε για ποιο λόγο δεν του αρέσει η Αγγλία, ενώ σε ερώτηση του τελευταίου για το αν έχει παντρευτεί ο Ρέμος: «Δεν έχει νυμφεύτει; Όχι παντρευτεί. Τι είσαι γκέις;».

“Ο Καζαντζίδης ήταν καλός τραγουδιστής αλλά με ξένη φωνή”

Σ’ ότι αφορά τον Καζαντζίδη, ο Ν. Σφακιανάκης επιχείρησε την αποδόμηση υπογραμμίζοντας ότι ο τελευταίος: «Οικειοποιήθηκε τα τραγούδια του 16χρονου τότε Νικολόπουλου. Και ένας μεγάλος άνδρας δεν κάνει ποτέ κάτι τέτοιο. Ο Καζαντζίδης ήταν καλός τραγουδιστής, αλλά με ξένη φωνή».

Για την Αγγλία ο γνωστός τραγουδιστής εξήγησε τους λόγους που δεν συμπαθεί την Αγγλία αν και από εκεί κατάγεται η σύζυγός του, τονίζοντας ότι «η Αγγλία μου έχει γ…. τα παιδιά της πατρίδας μου».

Loading