Ο ΣΚΑΪ θα «σώσει» ΑΝΤ1 και Nomads – Μπαίνουν παίκτες του Survivor!

Στην πρωινή εκπομπή του Open «Έλα Χαμογέλα» με τη Σίσσυ Χρηστίδου, που έκανε πρεμιέρα το πρωινό του Σαββάτου, η ίδια και οι συνεργάτες της αποφάσισαν να σχολιάσουν το επεισόδιο του «Nomads».

propoli

To panel σχολίαζε το project του ΑΝΤ1, το οποίο παρά την ανανέωσε σε πρόσωπα και κανονισμούς δεν φαίνεται να τα πηγαίνει ιδιαίτερα καλά και φέτος, στη δεύτερη σεζόν του. Τα νούμερα τηλεθέασης είναι για άλλη μία φορά πεσμένα.

Το «πηγαδάκι» Βασάλου

Στο σημείο αυτό ο Κωνσταντίνος Βασάλος διέκοψε την κουβέντα αναφερόμενος σε μία πληροφορία που έμαθε το πρωινό του Σαββάτου και τον ενημέρωνε για κάποιες κινήσεις της παραγωγής για να τονώσει το ενδιαφέρον του κόσμου.

«Σκέφτονται να βάλουν κι άλλους παίκτες στο παιχνίδι. Ίσως μπουν κάποιοι παίκτες από το Survivor». είπε ο Κωνσταντίνος με τη Σίσσυ να τον ρωτάει αν θα είναι από το δικό του Survivor και τον πρώην παίκτη να απαντάει θετικά αλλά να αρνείται να δώσει το όνομα.

Πληροφορίες των ΜΜΕ αναφέρουν ότι δε θα είναι μόνο ένα νέο πρόσωπο, πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, αυτό που θα προστεθεί στο Nomads.

Μία όμορφη παρουσία, αντάξια της Δήμητρας Αλεξανδράκη είναι έτοιμη να μπει στο παιχνίδι και να αναστατώσει τις ισορροπίες του. Η αποκάλυψη του ονόματός της θα γίνει τις επόμενες ημέρες.

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

Loading