Βλάχος: «Κουκλάρα η Φουρέιρα, δεν υπάρχει άνδρας να της πει “όχι”»

Μέλι στάζει για την Ελένη Φουρέιρα ο Πάνος Βλάχος, διαψεύδοντας κατηγορηματικά ότι της έριξε… πόρτα στα πρόσφατα βραβεία MAD.

propoli

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό People και χαρακτήρισε «κουκλάρα» τη δημοφιλή τραγουδίστρια, ενώ τόνισε ότι «δεν υπάρχει άνδρας που να θέλει να της πει “όχι”».

Αναλυτικά όσα είπε ο Πάνος Βλάχος για την Ελένη Φουρέιρα:

Έμαθα πως στην ταινία Aιγαίο SOS όπου πρωταγωνιστείς κάνει ένα γκεστ και η Ελένη Φουρέιρα…

«Ναι, μάλιστα ο ρόλος που παίζω εγώ είναι ένας τύπος τρελαμένος με τη Φουρέιρα».

Άρα η Ελένη θα υποδυθεί τον εαυτό της;

«Ναι, θα εμφανιστεί με θεαματικό τρόπο βγαίνοντας από τη θάλασσα. Αύριο γυρίζουμε τη σκηνή».

Πριν από λίγες μέρες έπαιζαν θέματα στο διαδίκτυο με τίτλο «Το “όχι” του Βλάχου στη Φουρέιρα», σύμφωνα με τα οποία ετοιμάζατε ένα ντουέτο μαζί στα φετινά MAD VMA και τελευταία στιγμή έκανες πίσω και της έριξες πόρτα… Fakenews;

«Γενικά, δεν διαβάζω όσα γράφονται για εμένα. Δεν μου κάνει καλό και δεν με ενδιαφέρει. Κάποιες φορές μου τα μεταφέρουν τρίτοι και συνήθως δεν μου μεταφέρονται για καλό. Εγώ δεν έριξα καμία πόρτα. Ήμουν στο Αγκίστρι για γύρισμα για την ταινία και μόλις επέστρεψα. Ακόμα και να ήθελα να πάω στα MAD, δεν θα προλάβαινα ούτε να κάνω πρόβες, ούτε να ηχογραφήσω το τραγούδι. Κατά τα άλλα, η Φουρέιρα είναι γ…τη με «Γ» κεφαλαίο σε αυτό που κάνει. Είναι κουκλάρα, συγκλονιστική στη σκηνή. Σιγά μην έριχνα εγώ πόρτα στη Φουρέιρα! Ποιος είμαι εγώ να ρίξω “πόρτα” σε οποιονδήποτε; Καταρχάς, δεν υπάρχει άντρας που να θέλει να πει “όχι” στη Φουρέιρα!».

Ε, είναι λίγο γυναίκα-«λαχείο», όπως λέγεται και το νέο σου single. Στο συγκεκριμένο τραγούδι έχεις γράψει και μουσική και στίχους, σωστά;

«Ναι. Είναι το δεύτερο single του δίσκου που έχει ολοκληρωθεί και θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο από την Cobalt Music. Είναι μια δουλειά που ξεκινήσαμε να ηχογραφούμε από πέρσι τέτοια εποχή με ενορχηστρωτή τον Κώστα Παρίση, έναν άνθρωπο με μεγάλη ιστορία στο ελληνικό τραγούδι, σε επιμέλεια του Ηλία Μπενέτου. Έχω μεγάλη χαρά που σε αυτόν το δίσκο συνεργάζομαι με τον Μίλτο Πασχαλίδη. Είναι ο λόγος που είμαι τραγουδοποιός. Τον αγαπάω και του οφείλω πάρα πολλά. Όχι επειδή συνεργαζόμαστε, αλλά επειδή υπάρχει. Η γενιά η δική μου έχει διαλύσει κιθάρες με τα τραγούδια του».

Loading