Πάρτι γενεθλίων στα Στρουμφάκια ετοιμάζουν στο Βέλγιο

Τα γνωστά σε όλο το κόσμο μπλε πλασματάκια, τα Στρουμφάκια κλείνουν τα 60, και το Βέλγιο, η γενέτειρα χώρα τους αποφάσισε να τα τιμήσει. Έτσι, οι αρχές της χώρας, θα δώσουν την ευκαιρία στους θαυμαστές των μικρών πλασμάτων να ζήσουν στο χωριό τους και με την βοήθεια της τεχνολογίας να περιηγηθούν στα δάση τους.

propoli

Συγκεκριμένα, η έκθεση θα ονομαστεί Smurf Experience και αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες, και θα διαρκέσει έως τα τέλη του Ιανουαρίου του 2019. Οι επισκέπτες της εν λόγω έκθεσης, θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά το περίφημο Στρουμφοχωριό και να περιηγηθούν στα δάση και στα μανιταρόσπιτα των μικρών πλασμάτων, μέσω του συστήματος εικονικής πραγματικότητας.

Τα Στρουμφάκια, αποτελούν σημαντική πηγή ενότητας για όλο το Βέλγιο και οι κάτοικοι της χώρας είναι ιδιαίτερα περήφανοι για αυτά. Τη περίφημη σειρά κόμικ, δημιούργησε ο σκιτσογράφος Πιερ Κουλιφόρ, που χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο Peyo, το 1958, ενώ αρχικά είχε σκοπό να τα εντάξει ως δευτεραγωνιστές στο κόμικ του με τους μεσαιωνικούς ήρωες Johan και Peewit. Τα Στρουμφάκια έγιναν περισσότερο γνωστά στην Ελλάδα κατά τη δεκαετία του 1980, μέσα από την ομότιτλη τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων.

Loading