Πέθανε η Ζα Ζα – Το ασχημότερο σκυλί στο κόσμο

Πέθανε σε ηλικία εννέα ετών, νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα το διάσημο σκυλί Ζα Ζα, που είχε γίνει γνωστό σε όλο το κόσμο, καθώς είχε κερδίσει τη πρώτη θέση σε διαγωνισμό για το πιο άσχημο σκυλί που είχε διοργανωθεί πριν από έναν περίπου μήνα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

propoli

Οι φωτογραφίες της Ζα Ζα, είχαν κυκλοφορήσει σε όλο το διαδίκτυο, κάνοντάς την έτσι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα σκυλιά σε όλο το κόσμο, λόγω της εξαιρετικά δύσμορφης όψης του προσώπου της. Είχε προγναθισμό της κάτω γνάθου και η πάνω γνάθος της ήταν σχεδόν οριζόντια. Το γεγονός αυτό, την έκανε να μην μπορεί να συγκρατήσει τη γλώσσα της μέσα στο στόμα της, με αποτέλεσμα να έχει έντονη σιελόρροια.

«Βρίσκομαι ακόμη υπό την επήρεια του σοκ», δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο HLN η ιδιοκτήτριά της Μέγκαν Μπρέιναρντ λίγο μετά το θάνατο του σκύλου της, που ζει στη Μινεσότα των ΗΠΑ.

Η Ζα Ζα, είχε κερδίσει το τίτλο του πιο άσχημου σκυλιού στον ομώνυμο διαγωνισμό που έλαβε χώρα στην Πεταλούμα της Καλιφόρνια, κερδίζοντας έτσι δύο σημαντικά έπαθλα έπαθλα, αυτά των 1.500 δολαρίων και ενός ταξιδιού στη Νέα Υόρκη για τηλεοπτικές εμφανίσεις.

Loading