Παντρεύονται Λυκουρέζος – Καλογρίδη;

Φουντώνουν οι φήμες που θέλουν να παντρεύονται ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και η Νατάσα Καλογρίδη. Το ζευγάρι απασχολεί το lifestyle ρεπορτάζ τους τελευταίους μήνες, αφού δεν κρύβει, πλέον, τον έρωτά του.

propoli

Σύμφωνα με το εβδομαδιαίο περιοδικό «ΟΚ», οι δυο τους έχουν αποφασίσει να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, αφότου περάσει ο ένας χρόνος από το θάνατο της Ζωής Λάσκαρη.

Το επιβεβαίωσε ο Νίκος Κοκλώνης

Αξίζει να σημειωθεί, ότι την Τετάρτη (13/6) η κόρη του γνωστού νομικού, Μαρία – Ελένη Λυκουρέζου, διέψευσε ότι ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και η Νατάσα Καλογρίδη παντρεύονται, τουλάχιστον τους προσεχείς μήνες.

Ωστόσο, ο φίλος του ζευγαριού, Νίκος Κοκλώνης, έριξε… βόμβα στο Instagram, επιβεβαιώνοντας όχι μόνο πως θα γίνει ο γάμος, αλλά και πως ο ίδιος αναμένεται να είναι και ο κουμπάρος του ζευγαριού. Λίγη ώρα αργότερα, πάντως, ο Κοκλώνης κατέβασε το σχετικό video, κάτι που προκάλεσε ερωτηματικά.

Καβατζίκης: «Το Σεπτέμβριο ο γάμος»

Τα σενάρια γάμου του ζευγαριού συζητήθηκαν εκτενώς στην εκπομπή «Πρωινό», ενώ ο Άρης Καβατζίκης υποστήριξε ότι οι πληροφορίες του λένε «ότι αν υπάρξει είτε τελετή, είτε μυστήριο, αυτό θα γίνει το Σεπτέμβριο».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Πρωινό:

Loading