Πώς έχει ο Μαυρίδης τον Τανιμανίδη στο κινητό του!

Για τη σχέση με τη μητέρα του, την πολυσυζητημένη σχέση του με τη Νικολέττα Ράλλη, αλλά και τον μέχρι πρότινος «κολλητό» του, Σάκη Τανιμανίδη, μίλησε ο Γιώργος Μαυρίδης.

propoli

Μάλιστα, ο γνωστός παρουσιαστής αποκάλυψε ότι όχι μόνο δεν έχει διαγράψει το τηλέφωνό του πρώην συμπατουσιαστή του, αλλά και ότι τον έχει ακόμη περασμένο ως «Σάκης αδερφός»!

«Τον έχω ακόμα στο κινητό μου ως “Σάκης αδερφός”, δεν έχει αλλάξει. Για τον Σάκη τρέφω πολύ ωραία συναισθήματα, να ‘ναι καλά και χαίρομαι που τον βλέπω έτσι. Δεν στεναχωρήθηκα καθόλου που τελείωσε το World Party, ούτε εγώ, ούτε ο Γιώργος, ούτε ο Θοδωρής, είναι σίγουρο. Για τον Σάκη δεν ξέρω αν στεναχωρήθηκε. Ήμασταν πολύ χαρούμενοι που τελείωσε», δήλωσε μεταξύ άλλων στην εκπομπή Dot, του ΣΚΑΪ.

Όσον αφορά το World Party, σημείωσε ακόμη: «Δεν ήρθε σαν δουλειά. Ήρθε σαν ένα όνειρο, να πραγματοποιήσουμε τέσσερις φίλοι, ξεκίνησε από δύο, αλλά γίναμε τέσσερις, και το κάναμε γιατί το γουστάραμε πολύ. Όταν με έναν άνθρωπο ταξιδεύεις σε όλο τον κόσμο και είσαι στο ίδιο δωμάτιο, περνάς τόσες εμπειρίες, τα κοινά σας βασίζονται πάνω στις εμπειρίες. Προφανώς και είχαμε πολλά κοινό και γι’ αυτό κάναμε παρέα».

Δείτε όλα όσα είπε ο Γ. Μαυρίδης για τον Σ. Τανιμανίδη (και όχι μόνο):

Loading