Ράλλη για Μαυρίδη: «Αν δεν ήταν ένας άνθρωπος που…» (vd)

Τη Νικολέττα Ράλλη συνάντησε η Άννα Ζηρδέλη στο «Πρωινό» και η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε για τα επαγγελματικά της, καθώς και για τη σχέση της με τον Γ. Μαυρίδη.

propoli

«Έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις και για φέτος και για του χρόνου, θα δούμε με το καλό. Πλησιάζει και το καλοκαίρι άλλωστε. Μπορεί να μας πήγαινε πολύ πέρυσι και να ξαναφορέσουμε τα μαγιό μας και φέτος. Προτεραιότητά μου είναι ο ΑΝΤ1 και δε βιάζομαι», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Έχουμε έκθεση λόγω της δουλειάς μας»

Ο Γιώργος Μαυρίδης φαίνεται πως είναι ένα θέμα «τζιζ» για τη Νικολέττα Ράλλη, καθώς όταν ρωτήθηκε σχετικά, απάντησε: «Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου γι’ αυτό, γιατί όταν κάτι τελειώνει όμορφα, όλα καλά, μια χαρά. Ότι εμείς έχουμε μια έκθεση λόγω της δουλειάς μας το καταλαβαίνω, αλλά δε νομίζω ότι υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον από έναν άνθρωπο με ποιον ήμουν, γιατί χώρισα και το οτιδήποτε. Είναι καθαρά προσωπική υπόθεση. Αν δεν ήταν ένας άνθρωπος που έτυχε να κάνει την ίδια δουλειά με μένα, δε νομίζω να το μάθαινε κανείς. Δεν έχω απασχολήσει ποτέ οποιοδήποτε μέσο με την προσωπική μου ζωή».

Δείτε όλα όσα είπε:

https://www.youtube.com/watch?v=gi0oNQ2zZIY

Loading