Σήμερα στη Σίφνο ο γάμος της χρονιάς! (pics + vd)

Σήμερα Σάββατο, 1η Σεπτεμβρίου, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα θα παντρευτούν στη Σίφνο, με κουμπάρους τους καλούς τους φίλους Μίλτο Καμπουρίδη και Μαρίνα Βερνίκου και καλεσμένους συγγενείς και φίλους του ζευγαριού.

propoli

Χθες το βράδυ με ένα ξέφρενο pre-party το ζευγάρι υποδέχθηκε τους καλεσμένους του στο νησί ενώ  σήμερα το απόγευμα θα τελεστεί ο γάμος στην εκκλησία του Ταξιάρχη στο Βαθύ και θα ακολουθήσει δεξίωση στο υπέροχο σπίτι των κουμπάρων τους, που βρίσκεται στην ίδια παραλία.

Όσο για το νυφικό της Χριστίνας θα είναι δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη, ενώ ο γαμπρός για το κοστούμι του εμπιστεύτηκε τον Τάκη Γιαννέτο.

Μάλιστα το ζευγάρι έχει ανοίξει έναν ειδικό κοινό λογαριασμό για την ημέρα του γάμο τους.

https://www.instagram.com/p/BnLKrREBD_w/?taken-by=sakiswp_chrismpo_

https://www.instagram.com/p/BnKF_D0h73b/?taken-by=sakiswp_chrismpo_

https://www.instagram.com/p/BnKFZ7kBo9U/?taken-by=sakiswp_chrismpo_

 

View this post on Instagram

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δειτε κι εσεις τη σκληρη πραγματικοτητα πισω απο τον λαμπερο κοσμο των φωτογραφιων του instagram! 😂 Ποιοι μοχθουν για να μπορεσουν λιγες ανετες ινφλουενσερ να κανουν το χαμογελαστο τους ποστ! Στο προφιλ της @chrismpo μπορειτε να δειτε το τελικο…κουλ ποστ, ενω εδω βλεπετε ξεκαθαρα πως🏋️‍♂️ βγαινουν αυτες οι χαρουμενες φωτο. Να θυμαστε, λοιπον, πισω απο καθε χαμογελο στο instagram κρυβεται ενας «ηρωας»! 🙊 #truestory #behindthecourtin #notallhereoswearcapes

A post shared by Sakis Tanimanidis (@sakiswp) on

 

Loading