Σίσσυ Ζουρνατζή για τον πρώην της: «Μου ράγισε τα πλευρά με κλωτσιά»

Για τη σωματική κακοποίηση που δέχτηκε, όπως η ίδια κατήγγειλε στα social media, μίλησε η πρώτην παίκτρια του Nomads, Σίσσυ Ζουρνατζή.

propoli

Διαβάστε εδώ τις αναλύσεις των σημερινών (11/01) αγώνων της Ligue 1

Όπως περιγράφει η ίδια, η σχέση της με τον Χρήστο Γιάτσα άρχισε πριν από περίπου έναν χρόνο. Ταυτόχρονα, όπως αποκαλύπτει, άρχισε και η βία: «Στη δεύτερη εβδομάδα σχέσης ξεκίνησαν τα περιστατικά βίας. Με είχε χτυπήσει έξω από ένα μαγαζί όπου δούλευα. Κάποια άλλη φορά μού είχε σπάσει το κινητό και πολλά άλλα.

Ήμουν ερωτευμένη και ήθελα να με εμπιστευτεί. Και τα ανεχόμουν. Λίγο προτού μπω στο “Nomads” είχε σταματήσει η βίαιη συμπεριφορά. Μου ορκίστηκε ότι δεν θα ξανασηκώσει χέρι επάνω μου και ήθελα να τα ξεχάσω όλα τα άσχημα του παρελθόντος. Γι’ αυτό και έκανα την πρόταση γάμου».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=tnBVYS5gbX4

Η «ανακωχή» ωστόσο δεν κράτησε πολύ, όπως ισχυρίζεται η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης: «Την Πρωτοχρονιά είχαμε πάει στο χωριό του για να την περάσουμε μαζί και με χτύπησε. Έπειτα από τρεις μέρες ήταν σαν να ξύπνησα και είπα στον εαυτό μου “τι κάνεις εδώ;” και χωρίσαμε» δήλωσε στη γνωστή εφημερίδα.

Ο Χρήστος Γιάτσας από την πλευρά του, μετά την ανάρτηση της πρώην κοπέλας του ανέβασε στον δικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο που τους απεικονίζει μαζί στα χιόνια να περνούν καλά μετά την Πρωτοχρονιά. Παράλληλα, υποστηρίζει πως η Σίσσυ προχώρησε στην εν λόγω δημοσίευση για λόγος μάρκετινγκ προκειμένου να πάρει περισσότερους followers.

View this post on Instagram

😜

A post shared by Sissy Zournatzi (@sissyzournatzi) on

https://www.instagram.com/p/BsSzS5SlIZN/

Loading