ΣΚΑΪ: Παίκτρια του «Power of Love» στο «My Style Rocks»; (pic)

Σε διαπραγματεύσεις είναι οι παίκτες των ριάλιτι του ΣΚΑΪ όσον αφορά το φετινό πρόγραμμα, σκοπεύοντας να εκμεταλλευθούν την αναγνωρισιμότητα που τους εξασφάλισε τη συμμετοχή τους στα δημοφιλή παιχνίδια.

propoli

Πολλοί από αυτούς αποτελούν ήδη κομμάτι κάποιας εκπομπής, ενώ άλλοι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις. Σε αυτή τη δεύτερη κατηγορία φαίνεται πως ανήκει και η Κυριακή Τσανικίδη του «Power of Love».

Η μελαχρινή δημοσιογράφος που απασχόλησε με το… κλάμα της την προηγούμενη σεζόν, ενδέχεται να βρίσκεται στο πλατώ της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, με την ίδια να μην διαψεύδει τις φήμες που τη θέλουν να αποτελεί κομμάτι του 2ου κύκλου του «My Style Rocks».

Αν και λόγος για τη θέση που θα έχει στο ριάλιτι μόδας δεν έχει γίνει, είναι πιθανό τελικά να τη δούμε να επιστρέφει τηλεοπτικά σε ακόμα μία παραγωγή του Acun Ilicali.

Απάντηση στις φήμες αυτές έδωσε η ίδια μέσα από τα Instagram stories, με αφορμή σχετική ερώτηση follower της. «Είναι αλήθεια ότι έχεις πρόταση από την εκπομπή My Style Rocks;», έγραψαν στην Κυριακή με την ίδια να απαντά:
«Μμμμ η αλήθεια είναι πως ‘My style rocks’»!

Δείτε τις φωτογραφίες: 

O Acun παίζει τα ρέστα του! Παίκτρια του «Power of Love» στο «My Style Rocks»; (Pic)

Δείτε επίσης: Εντυπωσιακή η αντικαταστάτρια της Τζούλιας Νόβα στον «Τροχό της Τύχης» (pics)

Loading