Σκηνές κινηματογραφικής ταινίας έζησε γνωστός παρουσιαστής

Ο γνωστός Έλληνας παρουσιαστής βρίσκεται αυτή την στιγμή στη Βραζιλία καθώς πραγματοποιεί γυρίσματα για τη νέα του εκπομπή με θέμα ποδοσφαιρικές ιστορίες.

propoli

Κατά την διάρκεια λοιπόν των γυρισμάτων, ο Γιώργος Λέντζας, έζησε στιγμές τρόμου και η αποκάλυψη στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram σοκάρει, καθώς όπως έγραψε ο ίδιος έτρεχε να σωθεί από πυροβολισμούς!

Ο ίδιος, σε παλαιότερη συνέντευξη του για το συγκεκριμένη εκπομπή, είχε δηλώσει:

«Το όλο πρότζεκτ στηρίζεται ουσιαστικά σε μια ιδέα που είχα εγώ και οι συνεργάτες μου κι έχει να κάνει με το ρομαντικό ενδιαφέρον μας για το ποδόσφαιρο και τις ιστορίες γύρω από αυτό.

Αποφασίσαμε να κάνουμε μια ταξιδιωτική εκπομπή με άξονα το ποδόσφαιρο, όπου απλώς ταξιδεύουμε στις πόλεις όπου παίζονται τα μεγαλύτερα ντέρμπι του κόσμου και προσπαθούμε να έρθουμε σε επαφή με τους οπαδούς, να δούμε πώς το ζούνε όλο αυτό εκείνοι και να διερευνήσουμε τα αίτια που γεννούν τα ντέρμπι».

 

View this post on Instagram

 

Σήμερα στα γυρίσματα του @footballstoriestv , συνέβη κάτι που ομολογώ δεν το έχω ξαναζήσει. Ενώ ετοιμαζόμασταν να παίξουμε ποδόσφαιρο με την παιδική ομαδα της φαβελας, άρχισαν να πέφτουν πυροβολισμοί απο τις συμμορίες που υπάρχουν τριγύρω. Δεν ειναι αυτο που με σόκαρε τοσο, όσο το οτι 13χρονα παιδιά έδειχναν συνηθισμένα στη φάση, καθώς εκκενώναμε το γηπεδάκι στη Favela do Alemao, μην μας πάρει καμία ξωφαλτση. Στο περιθώριο των εμπορεύσιμων success stories, της εικονικής φιλανθρωπίας και του αιώνα που τα πάντα μεταφράζονται σε φράγκα και δόξα, η ανθρωπότητα αποτυγχάνει όσο γεννιούνται παιδιά χωρίς καν το δικαίωμα στην ίση ευκαιρία.

A post shared by George Lentzas (@george_lntz) on

Loading