Σκορδά: Τέλος το ξανθό μαλλί, τέλος και το πάνελ (pic)

Η έναρξη της νέας σεζόν στην ελληνική τηλεόραση είναι προ των πυλών και οι αλλαγές στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και της Φαίης Σκορδά, κρίνονται… απαραίτητες.

propoli

Έτσι λοιπόν, πέρα από όσα θα δούμε να αλλάζουν στη θεματολογία και το πάνελ της εκπομπής της – στο οποίο θα υπάρχουν μόνο τρία άτομα- η παρουσιάστρια σκοπεύει να ανανεώσει και την εμφάνισή της.

Η τηλεοπτική μάχη της τηλεοπτικής ζώνης θα είναι και φέτος μεγάλη, με τη Φαίη να καλείται να κάνει τη διαφορά και να… σώσει τα νούμερα. Κάτι που για να το καταφέρει, αισθάνεται πως πρέπει η ολική ανανέωση να πηγάζει από μέσα της.

Έτσι, σκέφτηκε ότι οι τηλεθεατές θα πρέπει να την δουν να επιστρέφει με… άλλο αέρα. Έναν αέρα που η ίδια σκοπεύει να ανανεώσει μέσω της εμφάνισής της.
Όπως αποκάλυψε η ίδια μέσω Instagram, σκοπεύει να αλλάξει πολύ τα μαλλιά της, επιστρατεύοντας τον καλό της φίλο και κομμωτή, Δημήτρη Γιαννέτο, ο οποίος είχε «χρεωθεί» και τις ροζ ανταύγειες της Φαίης οι οποίες έκαναν τη διαφορά μερικά χρόνια πριν.

Όπως είπε η Φαίη, το χρώμα που επιθυμεί για τη νέα σεζόν δεν είναι άλλο από το ginger της Maria Menounos, που υπήρξε μερικά χρόνια πριν πολύ στη μόδα.

Μένει να φανεί αν τελικά θα το τολμήσει ή αν θα παραμείνει στο safe ξανθό.

Loading