Σπυροπούλου: «Ήμουν μαχήτρια, δεν μου χαρίστηκε τίποτα»

Την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φιλοξενεί στο εξώφυλλό του το περιοδικό Celebrity. Η γνωστή παρουσιάστρια φωτογραφίζεται με ένα εντυπωσιακό φόρεμα και δηλώνει «ήμουν και είμαι μαχήτρια» και «δεν μου χαρίστηκε τίποτα».

propoli

Μάλιστα, η ίδια ανάρτησε το εξώφυλλο του περιοδικού στο λογαριασμό της στο Instagram, εκφράζοντας παράλληλα τον ενθουσιασμό της για τη συνέντευξη και τη φωτογράφιση.

«Ένα ηλιόλουστο πρωινό του Σεπτέμβρη συναντηθήκαμε. Ήταν όλα αβίαστα, διασκεδαστικά, πραγματικά ωραία!!!! Να χαίρεσαι να δουλεύεις με τέτοιους ανθρώπους. Να αισθάνεσαι τόσος χαλαρός και να μην σε νοιάζει το αποτέλεσμα, γιατί έχεις εμπιστοσύνη. Μα έρχεται και η στιγμή που παίρνει όψη αυτό το πάντρεμα και τυπώνεται σε χαρτί μια χημεία. Ευχαριστώ, ευχαριστώ, ευχαριστώ για το υπέροχο δώρο», έγραψε η πρώην παίκτρια του Survivor.

Δείτε το εξώφυλλο με τη μαχήτρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου:

 

View this post on Instagram

 

Ένα ηλιόλουστο πρωινό του Σεπτέμβρη συναντηθήκαμε.. Ήταν όλα αβίαστα, διασκεδαστικά, πραγματικά ωραία!!!! Να χαίρεσαι να δουλεύεις με τέτοιους ανθρώπους.. Να αισθάνεσαι τόσος χαλαρός και να μην σε νοιάζει το αποτέλεσμα, γιατί έχεις εμπιστοσύνη.. Μα έρχεται και η στιγμή που παίρνει όψη αυτό το πάντρεμα και τυπώνεται σε χαρτί μια χημεία ? Ευχαριστώ, ευχαριστώ, ευχαριστώ ♥️♥️♥️ για το υπέροχο ? @skoulos @stella_rapti @vaggp @popikarachaliou @stefanos.vasilakis @dimitrisdimitroulis @celebrity_magazinegr #CoverGirl #OctoberIssue #CelebrityMagazine #konstantinaspyropoulou

A post shared by Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) on

Loading