Στάζει μέλι για τον Κλούνεϊ η… παραλίγο γεροντοκόρη Αμάλ

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Τζορτζ Κλούνεϊ η σύζυγός του, Αμάλ, χαρακτηρίζοντάς τον «τζέντλεμαν, εξαιρετικό σύζυγο και πατέρα». Η γνωστή δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων μίλησε για το σύντροφό της στη διάρκεια τελετής βράβευσής του στο Χόλιγουντ.

propoli

Είναι η πρώτη φορά που μιλά δημοσίως για το σύζυγο της, εξηγώντας πως της είναι πιο εύκολο «να απευθυνθεί σε ένα δικαστήριο εκπροσωπώντας κρατούμενους απ’ ό,τι να μιλήσει δημοσίως για το σύζυγό της».

Από τη γνωριμία στον απόλυτο θαυμασμό για τον Κλούνεϊ

«Γνώρισα τον Τζορτζ όταν ήμουν 35 ετών και είχα αρχίσει να αποδέχομαι την ιδέα ότι θα έμενα γεροντοκόρη. Και μετά ήρθε εκείνος», δήλωσε αρχικά η Αμάλ, ενώπιον μερικών από τις μεγαλύτερες διασημότητες του Χόλιγουντ και της showbiz, όπως η Κέιτ Μπλάνσετ, η Τζένιφερ Άνιστον, η Σίντι Κρόφορντ και η Νταϊάν Κίτον.

«Πέντε χρόνια αργότερα, είναι ο άνθρωπος ο οποίος έχει τον απόλυτο θαυμασμό μου και επίσης ο άνθρωπος που με το χαμόγελό του με κάνει κάθε φορά να λιώνω», ανέφερε στη συνέχεια για το σύντροφό της, ο οποίος την Πέμπτη (7/6)  τιμήθηκε με βραβείο για τη συνολική προσφορά του στην 7η τέχνη από το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου.

Εγκώμια και από τον Ομπάμα

Φίλοι του ηθοποιού, όπως ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, η Τζούλια Ρόμπερτς και ο παρουσιαστής Τζίμι Κίμελ αναφέρθηκαν στην ευφυΐα, τη γοητεία, τη γενναιοδωρία του, καθώς και στο ανθρωπιστικό του έργο για τους πρόσφυγες στην περιοχή του Σουδάν και τα θύματα του σεισμού στην Αϊτή το 2010.

«Πάντα δείχνει πιο όμορφος από εμένα, τα μαλλιά του έχουν γκριζάρει πιο ωραία, είναι πιο κομψός από εμένα», αστειεύτηκε ο Ομπάμα σε εμφάνισή του μέσω video και πρόσθεσε: «Είναι ένας καλός άνθρωπος, ένας καλός φίλος, ένας καλός πολίτης και ένας εξαιρετικός άνθρωπος του κινηματογράφου».

«Φιλάει όμορφα…»

Η Τζουλιάνα Μαργκούλις, συμπρωταγωνίστριά του στη σειρά «ER» και ο τηλεοπτικός του έρωτας, τον αποκάλεσε «τον πιο αυθεντικό και λαμπερό άνθρωπο και φίλο και τόνισε, μεταξύ σοβαρού και αστείου: «Και ναι, φιλάει όμορφα. Συγγνώμη!».

Η ατάκα του Τζορτζ για την Αμάλ

Αίσθηση προκαλεί, πάντως, και η ατάκα του ίδιου του Τζορτζ Κλούνεϊ για την αγαπημένη του, Αμάλ. Όπως χαρακτηριστικά είπε, πριν τη γνωρίσει, δεν πίστευε ότι «μπορεί να τα έχει όλα…».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading