«Σφράγισμα» και πρόστιμο στο μαγαζί που εμφανίζεται ο Βέρτης

Σωρεία παραβάσεων ανακάλυψαν οι αστυνομικές αρχές στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να το σφραγίσουν και να επιβάλλουν ταυτόχρονα υψηλό πρόστιμο. 

propoli

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Το Εθνος», ύστερα από ελέγχους που έγιναν στο κέντρο διασκέδασης Οραμα όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης από τις 10 Αυγούστου, διαπιστώθηκε ότι στο κέντρο υπήρχαν υπεράριθμοι πελάτες έως και 50% του προβλεπόμενου από την άδεια λειτουργίας.

Ειδικότερα, το πρώτο σαββατοκύριακο στο κέντρο βρίσκονταν 1.400 θαμώνες, έναντι 975 που προβλέπει η άδεια, ενώ το δεύτερο 1.120.

Οι παραβάσεις όμως δεν περιορίστηκαν μόνο στον υπεράριθμο αριθμό πελατών, αλλά η έρευνα «έδειξε» ότι οι υπεύθυνοι χρησιμοποιούσαν το διπλανό οικόπεδο ως πάρκινγκ, χωρίς άδεια, παράνομη λειτουργία φωτεινών πινακίδων -που συνιστούν κίνδυνο για την κυκλοφορία- και σειρά άλλων παραβάσεων.

Μετά από τα προαναφερθέντα το Αστυνομικό Τμήμα Θέρμης ζήτησε ανάκληση της άδειας λειτουργίας και τη σφράγιση της επιχείρησης, με βασικό αιτιολογικό τους υπεράριθμους πελάτες, επισημαίνοντας ότι εγκυμονεί κινδύνους για την ασφάλειά τους σε περίπτωση ανάγκης.

Τέλος για την υπόθεση συνελήφθη και παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο ο προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, ενώ υποβλήθηκε και πρόστιμο 84.000 ευρώ για τις φωτεινές πινακίδες.

 

 

Loading