Αυτά είπε για τη σχέση της με τον Οικονομόπουλο η Αραβανή!

Η Ευαγγελία Αραβανή με τον Νίκο Οικονομόπουλο βρίσκονται σε σχέση το τελευταίο διάστημα και πλέον δεν κρύβουν τον έρωτα τους.

propoli
Πρώτη φορά θέλησε να μιλήσει για τον αγαπημένο της Νίκο Οικονομόπουλο η Ευαγγελία Αραβανή και μάλιστα για τους λόγους που κράτησαν κρυφή τη σχέση τους.

«Όταν ξεκίνησε η σχέση μου με τον Νίκο, ιδανικά δεν ήθελα να αρχίσουν να γράφουν για αυτό. Τόσο εγώ όσο και εκείνος, ίσως σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό, είμαστε δύο άνθρωποι που δεν θέλουμε να απασχολούμε με τα προσωπικά μας, όπως σωστά είπες.

Βεβαίως γνωρίζουμε ότι, αφού είμαστε μπροστά από τα φώτα, σίγουρα μέχρι ένα σημείο ο κόσμος θα ήθελε να το μοιραστούμε μαζί του και αυτό. Άλλωστε, όταν κάτι γίνεται γνωστό, είναι γελοίο να κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου», λέει στο περιοδικό Celebrity το μοντέλο-παρουσιάστρια  και προσθέτει:

«Τον Νίκο τον θαυμάζω γιατί είναι ένας άνθρωπος αυτοδημιούργητος. Δεν επαναπαύεται ποτέ και μονίμως αναζητά νέα πράγματα για να ευχαριστεί τον κόσμο που τον ακολουθεί τόσα χρόνια. Εκτιμώ αφάνταστα το ότι είναι ειλικρινής. Δεν σου χαρίζεται, θα σου πει αυτό που πιστεύει και ας μην σου αρέσει. Το θεωρώ πολύ σημαντικό».

Loading