Έδωσε… σόου ο Ηλίας Ψινάκης στα βραβεία Mad (vd)

Ο Ηλίας Ψινάκης έκλεψε την παράσταση στα χθεσινά (27/6) μουσικά βραβεία MAD. Ο δήμαρχος Μαραθώνα έδωσε το δικό του, ξεχωριστό σόου, το οποίο περιλάμβανε μεταξύ άλλων ατάκες, «κράξιμο» στον Θέμη Γεωργαντά και… απειλές για χαστούκια!

propoli

Τα «γαλλικά» στον Γεωργαντά

Ο γνωστός μάνατζερ αιφνιδίασε τους πάντες –μεταξύ αυτών και το σκηνοθέτη- όταν κλήθηκε στη σκηνή για να κάνει μια απονομή, αλλά εκείνος επέλεξε να ανακοινώσει τα αποτελέσματα από τις κερκίδες.

Αφού είπε μερικά… γαλλικά, φώναξε κοντά του τον παρουσιαστή της εκδήλωσης, Θέμη Γεωργαντά, ο οποίος τον ρώτησε «από εκεί θα κάνεις την απονομή;». Μάλιστα, το έκανε μιμούμενος τη βραχνή χροιά του Ψινάκη, ο οποίος του απάντησε βρίζοντας και χαριτολογώντας ότι «θα τα κόψουμε αυτά στο μοντάζ».

Ο Ψινάκης έπλεξε το εγκώμιο των μάνατζερ

Στη συνέχεια, ο δήμαρχος Μαραθώνα έκανε ειδική μνεία στους μάνατζερ και σε όσα περνάνε με τους καλλιτέχνες που εκπροσωπούν.

«Οι οποίοι μάνατζερ έχουν να κάνουν με ημίτρελους καλλιτέχνες που εσείς θεωρείτε είδωλα και τραβάνε τεράστιο σοκ. Ο ένας είναι ο Κουτράκης, που έχει τη Μούσχουρη και έχει και τον μεγαλύτερο σταρ που υπάρχει στο είδος του (σ.σ. Χρήστος Μάστορας). Έχω να δω εγώ τέτοιο σταρ -που είμαι 70 χρονών- εδώ και 40 χρόνια. Ο δεύτερος που βλέπω είναι ένας παλιός μου συνεργάτης ο οποίος λέγεται Γιώργος Αρσενάκος ».

Μάλιστα, κάποια στιγμή… απείλησε τον Κουτράκη ότι θα τον «πλακώσει στα χαστούκια» αν δε σηκωθεί και όταν εκείνος δεν υπέκυψε στις «απειλές», κινήθηκε προς το μέρος του για να τον χτυπήσει.

Ο Ηλίας Ψινάκης σε δράση:

Loading