Σώρρας: Υποψήφιος δήμαρχος από…τη φυλακή!

Την πρόθεση του προφυλακισμένου Αρτέμη Σώρρα να θέσει υποψηφιότητα για τον Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου εξέφρασε με δηλώσεις του ο εκπρόσωπος του τοπικού γραφείου της «Ελλήνων Συνέλευσις», Γιώργος Ρούσσης, ο οποίος τόνισε συγκεκριμένα, ότι «καταρτίζεται συνδυασμός ο οποίος θα κατέλθει στις εκλογές του επόμενου Μαΐου.

propoli

Στο πλαίσιο αυτό, ο Γ. Ρούσσης παρουσίασε πολυσέλιδο σχέδιο για τον δήμο Ραφήνας – Πικερμίου, το οποίο περιλαμβάνει 49.000 έργα σε όλη την Ελλάδα που ετοιμάζει ο Αρ. Σώρρας.

Το κονδύλι μάλιστα –σύμφωνα πάντα με τον στενό συνεργάτη του επικεφαλής της «Ελλήνων Συνέλευσις» – φτάνει τα δύο δισεκατομμύρια εξακόσια εκατομμύρια ευρώ μόνο για τον δήμο Ραφήνας.

«Θα βασιστούμε στον νόμο 3852 για χρηματοδότηση χωρίς να επιβαρυνθεί το δημόσιο από τα Παγκόσμια ταμεία. Ερχόμαστε για να συνεργαστούμε και να προσφέρουμε τις γνώσεις μας. Θέλουμε ενεργούς πολίτες, οι οποίοι θα έχουν δωρεάν νερό και ηλεκτρικό ρεύμα» τόνισε ο Γ. Ρούσσης στην ιστοσελίδα iselida.gr.

Όσο για την απάντηση στην ερώτηση γιατί αφού ο Σώρρας είναι ζάμπλουτος και διαθέτει υψηλού επιπέδου γνώσεις που φτάνουν μέχρι την διαστημική τεχνολογία, παραμένει ακόμη στη φυλακή ο Γ. Ρούσσης αρκέστηκε να πει «πως δεν έχει έρθει η ώρα ακόμη να μιλήσει ο αρχηγός μας».

Οι επιδιώξεις του μέσα από τη φυλακή

Το γεγονός αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο στην ανάλυση των προσδοκιών του Αρ. Σώρρα για το μέλλον, ακόμη και μέσα από τη φυλακή. Αυτές συνοψίζονται ως εξής:

*Να γίνει διοικητής της Παγκόσμιας Αστυνομίας

*Να γίνει αντιπρόεδρος της Goldman Access.

Σ’ ότι αφορά την τελευταία, ο Ρούσσης εξήγησε ότι πρόκειται για έναν παγκόσμιο οργανισμό – Κράτος αναγνωρισμένο από τον ΟΗΕ με δικό του νόμισμα σε χρυσό και δική του αστυνομία που δεν οπλοφορεί, αλλά μπορεί να συλλάβει πρωθυπουργούς ή εισαγγελείς που παραβαίνουν τον όρκο τους (!).

Loading