Σ. Αραβία: Fashion Show με drones στέφθηκε από απόλυτη αποτυχία (vd)

Τον γύρο του κόσμου έκανε η επίδειξη μόδας από την Σαουδική Αραβία που διοργανώνεται στο Jedda Hilton, για φιλανθρωπικούς σκοπούς, κάθε χρόνο καθώς αυτή τη φορά, δεν υπήρχαν μοντέλα αλλά drones!

propoli

Το εγχείρημα αυτό των υπευθύνων που διοργάνωσαν το ομολογουμένως φαντασμαγορικό σόου, όμως δε φαίνεται να τους βγήκε σε καλό, καθώς συγκέντρωσε πληθώρα αρνητικών σχολίων για το αισθητικό αποτέλεσμα που άφησε στους θεατές.

Από την πλευρά τους, οι υπεύθυνοι ήθελαν αν προσδώσουν ένα πιο ιδιαίτερο και καινοτόμο ύφος σε αυτήν την επίδειξη μόδας, αντιγράφοντας το σόου με drones που είχε κάνει ο οίκος μόδας Dolce & Gabbana τον Φεβρουάριο κατά την παρουσίαση της νέας κολεξιόν τσαντών.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα λεγόμενα της Άλια Καν, επικεφαλής του Συμβουλίου Ισλαμικής Μόδας και Σχεδίου στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η οποία σχολίασε την επίδειξη στο CNN το εγχείρημα στέφθηκε από απόλυτη αποτυχία.

«Ήθελαν να δημιουργήσουν κάτι νέο, ωστόσο πρόκειται για κάτι που δεν θα ήθελα να ξαναδώ. Όταν βλέπεις άδεια φορέματα να πετούν στον αέρα, το θέαμα δεν είναι όμορφο αλλά απωθητικό. Χάνουν το σχήμα τους, απλώς κρέμονται σαν κουρέλια», ανέφερε συγκεκριμένα.

Δεν ήταν λίγοι όμως και εκείνοι που μέσω διαδικτύου έσπευσαν να κατακεραυνώσουν το όλο θέαμα. Μεταξύ ορισμένων αναρτήσεων ξεχωρίζουν κάποια σχόλια όπως «Η πρώτη επίδειξη μόδας φαντασμάτων έλαβε χώρα στη Σαουδική Αραβία», «Έχω ξανακούσει για κοκαλιάρικα μοντέλα, αλλά αυτές οι κοπέλες πραγματικά το παράκαναν», «Πού βρήκαν τα μοντέλα, στο Χόγκουαρτς;».

Loading