Τίτλοι «τέλους» για Σπυροπούλου στον ΣΚΑΪ

Τέλος από τον ΣΚΑΪ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία δεν κατάφερε να φέρει τα επιθυμητά νούμερα με το My Style Rocks.

propoli

To My Style Rocks ολοκληρώνεται την επόμενη Παρασκευή και η απορία που γεννάται είναι τι θα… απογίνει η Κωνσταντίνα Σπυροποπούλου. Ούτε η ίδια ούτε και ο σταθμός έχουν ανακοινώσει κάτι σχετικό με το τηλεοπτικό της μέλλον. Το τηλεοπτικό ρεπορτάζ οργιάζει και τα νέα για την πληθωρική Κωνταντίνα δεν είναι και τα καλύτερα.

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στη «Φωλιά των Κου Κου» η Σπυροπούλου δεν θα συνεχίσει στον τηλεοπτικό σταθμό. «Δεν υπάρχει κάτι στα σχέδια τους για την Κωνσταντίνα. Και ο λόγος είναι η Βίκυ Καγιά η οποία έκανε μεγαλύτερα νούμερα με το Shopping Star», ειπώθηκε χαρακτηριστικά.

Το παρασκήνιο πίσω από την απομάκρυνση

Πάντως εδώ αξίζει να σημειωθεί πως η ίδια η Κωνσταντίνα, σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε εξέφρασε την επιθυμία να παρουσιάσει το My Style Rocks 3.

Ωστόσο, όπως ψιθυρίζεται στους διαδρόμους του ΣΚΑΪ, ο σταθμός βολιδοσκοπεί άλλες παρουσιάστριες για το reality μόδας και μάλιστα στη συνάντηση που είχε η Σάσα Σταμάτη τη Δευτέρα της έγινε μία διερευνητική ερώτηση για το αν θα την ενδιέφερε να παρουσιάσει το My Style Rocks 3.

Η αλήθεια είναι ότι το ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ που τελειώνει σε μία εβδομάδα δεν είχε την ίδια απήχηση με το My Style Rocks 1 και έτσι ο σταθμός προσανατολίζεται στο να κάνει αλλαγές. Αν τελικά αυτό το σενάριο προχωρήσει, τότε δεν υπάρχει κάτι καινούργιο για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να κάνει στον ΣΚΑΪ.

 

Loading