Τανιμανίδης: «Ήθελα να κλάψω όταν είδα τη Χριστίνα νύφη!»

Τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του βιώνει ο Σάκης Τανιμανίδης, που πριν από περίπου δύο εβδομάδες παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Χριστίνα Μπόμπα.

propoli

Μετά το γάμο, το ζευγάρι αναχώρησε για την Ιρλανδία, για το ταξίδι του μέλιτος, και πλέον επέστρεψε στα… πάτρια εδάφη.

Μάλιστα, ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για τα συναισθήματά του στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, αποκαλύπτοντας ότι ήταν τόσο μεγάλη η συγκίνησή του όταν είδε τη Χριστίνα με το νυφικό, που ήθελε να κλάψει!

«Περάσαμε καταπληκτικά, ηρεμήσαμε, αυτό θέλαμε, έναν ήρεμο προορισμό και επειδή είχαμε κάνει έξι μήνες στον Άγιο Δομήνικο και τρεις στην Ελλάδα, εννέα μήνες καλοκαίρι, θέλαμε να βάλουμε ένα… πουλοβεράκι», δήλωσε αρχικά.

«Όταν είδα τη Χριστίνα να έρχεται ντυμένη νύφη στην εκκλησία, ήθελα να βάλω τα κλάματα από την ευτυχία… Ήταν τόσο όμορφη που έλεγα “δεν το πιστεύω ότι παντρεύομαι αυτή την τόσο όμορφη γυναίκα”», ανέφερε στη συνέχεια.

Τι απάντησε για τα περί εγκυμοσύνης

Όσον αφορά τις φήμες που τους ήθελαν να περιμένουν παιδί, ο Σάκης απάντησε με νόημα: «Αυτή είναι η μόνη φήμη που θα θέλαμε να ισχύει…».

Μάλιστα, έδειξε στην κάμερα τη βέρα του, αποκαλύπτοντας ότι γράφει το όνομα της Χριστίνας και την ημερομηνία του γάμου τους.

Δείτε σε video όσα είπε ο Σάκης Τανιμανίδης:

Loading