Την κυτταρίτιδα της μας… έδειξε και η Νέγκα! (pic)

Αυτό το διάστημα τιμητική έχουν οι φωτογραφίες που ανεβάζουν και με κάποιο τρόπο μας δροσίζουν οι διάσημες γυναίκες στους λογαριασμούς τους. Εντάξει, ζηλεύουμε και λίγο. Το ίδιο έκανε και η Αθηναΐς Νέγκα ανέβασε μια φωτογραφία της με μαγιό επιδεικνύοντας μας την… κυτταρίτιδα της.

propoli

Να θυμίσουμε η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια Αθηναΐς Νέγκα γέννησε πριν από μόλις επτά μήνες και το σώμα της όπως θα δείτε δε θυμίζει σε τίποτα νέα μανούλα. Το σχόλιο για την κυτταρίτιδα το έκανε η ίδια αστειευόμενη στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στο λογαριασμό της στο instagram.

Η ραδιοφωνική παραγωγός απολαμβάνει τις διακοπές της οικογενειακά στη Σκόπελο.

«Εδώ βλέπετε έναν φοίνικα, δυο δέντρα, λίγη κυτταρίτιδα (δε βαριέσαι) εμένα, το μωρό και μια κοιλιά που και να την ρουφήξω πλέον δεν δείχνει καλύτερη. δεν θα πω πως είμαι σούπερ περήφανη, θέλω να βελτιώσω και να συμμαζέψω ό,τι μπορώ και ό,τι μαζεύεται ,προς το παρόν όμως είμαι έτσι επίσης με δάγκωσε σφήκα χθες. Καταπληκτική στιγμή έχουν πρηστεί τα μάτια μου από την αλλεργία. Πόνος! «Φανταστικές» διακοπές. υπολογίζω μέχρι το απόγευμα να αποκτήσω σούπερ δυνάμεις!», ήταν η λεζάντα της.

Αυτή είναι η φωτογραφία της:

A post shared by @athinaisnega on

Loading