Τι αποκαλύπτει ο Γρ.Γκουντάρας για την αποχώρηση του από την “Ελένη”

«Το 1/3 της ζωής μου ήταν μαζί με την Ελένη» τονίζει στη συνέντευξη του στο περιοδικό People ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

propoli

Ύστερα από 16 στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, τον Ιούλιο του 2017 ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram τη λήξη της συνεργασίας τους. Η περσινή σεζόν ήταν αρκετά διαφορετική.

«Και μόνο που δεν ξυπνούσα στις 6.00 το πρωί για μένα ήταν ένα θέμα! Το πρώτο διάστημα ξυπνούσα και δεν ήξερα τι να κάνω. Όταν έχεις μάθει να είσαι μάχιμος και σταματήσεις να είσαι, τρελαίνεσαι. Στην πορεία το συνηθίζεις. Παρ’ όλα αυτά, παρέμεινα στο δυναμικό του Alpha. Για ένα διάστημα εργάστηκα στη συντακτική ομάδα της εκπομπής Πάμε Πακέτο αλλά και στο πρόγραμμα του σταθμού».

Του έγιναν προτάσεις από άλλα κανάλια, αλλά εκείνος προτίμησε να μην αλλάξει τηλεοπτική στέγη.

«Δεν είχα απογαλακτιστεί πλήρως, ώστε να μπορέσω να πάω κάπου αλλού και να είμαι ο εαυτός μου. Δεκαέξι χρόνια δούλευα με ένα συγκεκριμένο άνθρωπο και έδινα το 100%. Ήταν πολύ περίεργη αυτή η αλλαγή για μένα. Σαφώς και υπήρχαν προτάσεις, αλλά ζύγισα τα πράγματα και αποφάσισα να μείνω στον Alpha, που μετά από δεκατέσσερα χρόνια (τα πρώτα δύο με την Μενεγάκη ήταν στον ΑΝΤ1) είναι το δεύτερο σπίτι μου. Οι άνθρωποί του ήταν και είναι πάντα δίπλα μου και νιώθω πολύ όμορφα εδώ. Εκ του αποτελέσματος, η επιλογή μου να παραμείνω μου βγήκε σε καλό».

Loading