Τι ειπώθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα από Ανανιάδη – Γαζή

Το γεγονός ότι ο Άνθιμος Ανανιάδης και η Μαρία Νεφέλη Γαζή δεν μπορούν να συνυπάρξουν ούτε λεπτό μαζί, φάνηκε και από τον μεταξύ τους καυγά, ο οποίος οδήγησε στο Αστυνομικό Τμήμα όπου το ζευγάρι…αλληλομηνύθηκε.

propoli

Στο πλαίσιο αυτό, παρά το γεγονός ότι οι κάμερες ήταν έξω από το τμήμα και κατά την έξοδό τους θέλησαν να έχουν κάποιες δηλώσεις, οι πρωταγωνιστές του επεισοδίου αρνήθηκαν. Συγκεκριμένα, η νεαρή χορεύτρια αρκέστηκε να πει ότι «όποιος ξέρει τον Άνθιμο θα καταλάβει», ενώ από την πλευρά της η μητέρα του ηθοποιού, Εύη Καραγιάννη, υπογράμμισε ότι ο γιος της είναι πολύ καλό παιδί.

Σ’ ότι αφορά τα όσα ειπώθηκαν εντός του αστυνομικού τμήματος, η Espresso αναφέρει ότι η Μαρία Νεφέλη Γαζή υποστήριξε πως καυγάδισε με τον σύντροφό της με αποτέλεσμα εκείνος να την πιάσει από το λαιμό. Η κίνηση αυτή ουσιαστικά ήταν που την έστειλε στον αστυνομικό τμήμα προκειμένου να καταθέσει μήνυση. Από την άλλη πλευρά, ο Άνθιμος Ανανιάδης, έδειξε κάποιες αμυχές στο λαιμό του από τον καυγά με την Γαζή και έκανε λόγο για άσκηση βίας προς το πρόσωπό του.

Loading