Το μεγάλο φαβορί του GNTM κινδυνεύει να κοπεί από τους κριτές! (vd)

Στο φετινό GNTM οι κριτές ξεκαθάρισαν εξαρχής ότι δεν έχουν σκοπό να χαριστούν σε καμία, όμως τα… μαχαίρια ήδη βγήκαν μεταξύ των κοριτσιών.

propoli

Οτιδήποτε υπερβολικό, μη φυσικό ή… μέτριο δεν μοιάζει να τους συγκινεί, με την παραγωγή του παιχνιδιού να μπαίνει στη διαδικασία σκληρού ριάλιτι. Έτσι, όσα είδαμε να συμβαίνουν στο χθεσινονβραδινό επεισόδιο έφτασαν και στα αυτιά των τεσσάρων κριτών.

Αποτέλεσμα; Το μεγάλο φαβορί να φλερτάρει με… την αποχώρηση. Και δικαίως, αφού ήδη από το Bootcamp αποδείχτηκε ότι δεν παίζει δίκαια.

Ο λόγος για τη «Μις Αλβανία» Χριστιάνα Σκούρα, η οποία δήλωσε ψευδώς στη Βίκυ Καγιά ότι δεν έχει ξανακάνει πασαρέλα, προκειμένου να ενταχθεί στην ομάδα των αρχάριων και να κριθεί σαφώς πιο επιεικώς.

Δεν υπολόγισε την… αντίδραση

Αυτό που δεν είχε υπολογίσει, όμως, είναι η αντίδραση της Star Hellas Μικαέλας Φωτιάδη, η οποία… την ξεμπρόστιασε on camera τόσο για το ψέμα της όσο και για ύφος της μόλις της ζήτησε τον λόγο που λειτούργησε κατά αυτόν τον τρόπο εις βάρος άλλων κοριτσιών.

Λαμβάνοντας υπόψιν μας πόσο αυστηροί είναι οι κανόνες τους παιχνιδιού, είναι μαθηματικά βέβαιο πως η νεαρή θα κληθεί να απολογηθεί, ενώ είναι άγνωστο το κατά πόσο οι κριτές την κράτησαν στο παιχνίδι μετά από αυτό.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης: Νικολέτα Ράλλη: Η παρουσιάστρια που… ανάβει φωτιές (pics)

Loading