Το ρεπορτάζ του Happy Day που ενόχλησε την Ελένη Χατζίδου (pic)

Φανερά ενοχλημένη είναι η Ελένη Χατζίδου με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία σήμερα το πρωί μέσα από την εκπομπή αποκάλυψε την εγκυμοσύνης της τραγουδίστριας. 

propoli

Στον αέρα του «Happy Day», η παρουσιάστρια επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του περιοδικού OK!, λέγοντας ότι το περασμένο Σάββατο η εγκυμονούσα Ελένη Χατζίδου βγήκε με τις φίλες της και τους ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα.

Λίγο αργότερα, η Ελένη Χατζίδου χωρίς να διαψεύσει την είδηση της εγκυμοσύνης της, ξεκαθάρισε πώς όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν έχουν καμία δόση αλήθειας.

Η τραγουδίστρια εκνευρισμένη έγραψε στα Instastories της:

Φανερά ενοχλημένη είναι η Ελένη Χατζίδου με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία σήμερα το πρωί μέσα από την εκπομπή αποκάλυψε την εγκυμοσύνης της τραγουδίστριας.   Στον αέρα του «Happy Day», η παρουσιάστρια επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του περιοδικού OK!, λέγοντας ότι το περασμένο Σάββατο η εγκυμονούσα Ελένη Χατζίδου βγήκε με τις φίλες της και τους ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα.       Ελένη Χατζίδου: Είναι έγκυος!  Λίγο αργότερα, η Ελένη Χατζίδου χωρίς να διαψεύσει την είδηση της εγκυμοσύνης της, ξεκαθάρισε πώς όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν έχουν καμία δόση αλήθειας.  Η τραγουδίστρια εκνευρισμένη έγραψε στα Instastories της:   «Το προηγούμενο Σάββατο ήμουν στην Κύπρο για live. Από τη στιγμή που κάποιος δεν ανακοινώνει ένα τόσο σημαντικό και ευαίσθητο γεγονός, όπως η εγκυμοσύνη, ο ίδιος, δεν είναι ωραίο να το κάνετε εσείς και, μάλιστα, λέγοντας ότι το έχει κάνει ο ίδιος επίσημα. Αφήστε τίποτα για εμάς, ρε παιδιά όταν έρθει η ώρα».

«Το προηγούμενο Σάββατο ήμουν στην Κύπρο για live. Από τη στιγμή που κάποιος δεν ανακοινώνει ένα τόσο σημαντικό και ευαίσθητο γεγονός, όπως η εγκυμοσύνη, ο ίδιος, δεν είναι ωραίο να το κάνετε εσείς και, μάλιστα, λέγοντας ότι το έχει κάνει ο ίδιος επίσημα. Αφήστε τίποτα για εμάς, ρε παιδιά όταν έρθει η ώρα».

Loading