Τραυματίας ο Τζορτζ Κλούνεϊ μετά από τροχαίο στη Σαρδηνία

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ, τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα στη Σαρδηνία. Ο ηθοποιός του Χόλιγουντ οδηγούσε ένα σκούτερ στην τοποθεσία Κόστα Κοραλίνα, όταν συγκρούστηκε με ένα αυτοκίνητο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

propoli

Από εκεί προς το παρόν δεν έχουν διαρρεύσει γνωματεύσεις σχετικά με τη κατάσταση της υγείας του, ωστόσο σημειώνεται ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό. Σύμφωνα με την Corriere  Della Sera, ο Κλούνεϊ φέρεται να έχει υποστεί ένα τραύμα στη λεκάνη.

Να σημειωθεί ότι ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται στη Σαρδηνία, λόγω των γυρισμάτων της νέας του σειράς με τίτλο «Catch – 22», η οποία εκτυλίσσεται στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και έχει ως κύριο σημείο γυρισμάτων το αεροδρόμιο Βεναφιορίτα της Όλμπια.

Νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Όλμπια

Ο Κλούνεϊ μόλις είχε φύγει από το ξενοδοχείο με το σκούτερ του, όταν συγκρούστηκε με ένα αυτοκίνητο. Η ταχύτητα με την οποία κινείτο την ώρα του τροχαίου δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμα, αλλά όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός του αυτοκινήτου ήταν αυτός που έκοψε απότομα τον δρόμο στον ηθοποιό, αλλά και ο άνθρωπος που κάλεσε άμεσα το ασθενοφόρο, το οποίο με τη σειρά μετέφερε το αστέρι του Χόλιγουντ σε νοσοκομείο στην Όλμπια.

Πηγή: Corriere Della Sera

Loading