Υπέρ του #MeToo τάχθηκε ο Slash, αλλά ανησυχεί για «ψευδείς κατηγορίες»

Ο διάσημος κιθαρίστας Slash, του θρυλικού συγκροτήματος Guns N’ Roses, σε συνέντευξή του, αναφέρθηκε στο κίνημα #MeToo, το οποίο έχει πλέον λάβει παγκόσμιες διαστάσεις, και αφορά την στήριξη γυναικών που έχουν πέσει κάποια στιγμή στη ζωή τους θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης.

propoli

Σημειώνεται, πως το συγκεκριμένο κίνημα, ξέσπασε διαδικτυακά, πέρυσι το Φθινόπωρο, σε μια εποχή στην οποία ανέρχονταν στη φόρα τα σκάνδαλα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον κινηματογραφικό παραγωγό του Χόλιγουντ, Χάρβεϊ Γουάινστιν.

Ο κιθαρίστας, ανέφερε ότι ναι μεν τάσσεται υπέρ του κινήματος, το οποίο μάλιστα «άργησε» να ξεσπάσει, ωστόσο διατύπωσε τις ανησυχίες του για τις ψευδείς κατηγορίες που μπορεί να υπάρξουν.

«[Είναι περίπλοκο] όταν είσαι σε ένα… rock and roll συγκρότημα» ανέφερε ο διάσημος μουσικός σε συνέντευξή του στο περιοδικό Classic Rock.

«Ευτυχώς, είμαι δεσμευμένος, έτσι δεν ασχολούμαι με όλα αυτά, αλλά πρέπει να ομολογήσω ότι υπήρξαν φορές που ανέτρεξαν στο παρελθόν μου και είπα στον εαυτό μου: «Λοιπόν αυτό ήταν συναινετικό».

Ο σταρ των Guns N ‘Roses συνέχισε λέγοντας ότι ψευδείς κατηγορίες θα μπορούσαν να είναι επιζήμιες για εκείνους που κατηγορούνται, ακόμα κι αν αποδειχθεί αργότερα ότι είναι αθώοι.

«Το πρόβλημα είναι ότι θα μπορούσε να κατηγορηθεί ψευδώς κάποιος, αλλά σχεδόν δεν έχει σημασία» εξήγησε. «Ακόμα κι αν καθαρίσει το όνομα κάποιου, η ζημιά έχει ήδη γίνει. Και αυτό είναι πολύ λυπηρό» είπε.

Loading