Τι λέει η Σίσσυ Χρηστίδου για το χωρισμό με τον Μαραντίνη (vd)

Η είδηση για το χωρισμό της Σίσσυς Χρηστίδου με τον Θοδωρή Μαραντίνη έσκασε σαν βόμβα πριν μερικές ημέρες.

propoli

Διαβάστε εδώ τις αναλύσεις των σημερινών (27/04) αγώνων της La Liga

Η γνωστή παρουσιάστρια δεν είναι πλέον ζευγάρι με τον τραγουδιστή, έπειτα από εννέα χρόνια έγγαμου βίου και συνολικά 13 έτη σχέσης.

Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε για το χωρισμό της στο κανάλι της στο youtube, παραδεχόμενη ότι βρίσκεται σε μία πολύ δύσκολη φάση, αλλά τονίζοντας και την αποφασιστικότητά της να κρατήσει την οικογένειά της ενωμένη και αγαπημένη.

«Πήραμε την απόφαση να χωρίσουμε με τον Θοδωρή ως σύντροφοι και είναι αρκετά δύσβατο το μονοπάτι αυτή την εποχή. Δεν θέλω να σας πω πολλά, έχω την ανάγκη να σας μιλήσω γιατί έχετε δείξει την αγάπη σας όλες αυτές τις μέρες», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ήθελα να σας πώ ότι μετά από όλα αυτά τα χρόνια και μετά από μεγάλη προσπάθεια που κάναμε να κρατήσουμε την οικογένεια ενωμένη, είδαμε οτι αυτό δεν μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Αποφασίσαμε ότι σαν ζευγάρι δεν θα είμαστε πια μαζί, θα είμαστε όμως σαν οικογένεια. Οικογένεια αγαπημένη και δυνατή για τα δύο μας παιδιά που πάντα θα μας κρατάνε μαζί και στον ίδιο δρόμο.

Για εμένα προσωπικά είναι πολύ δύσκολη αυτή η φάση, γιατί δεν είμαι καθόλου εξοικειωμένη με αυτή την ιδέα. Γενικότερα δεν μεγάλωσα σε τέτοιο περιβάλλον… Όταν με έναν άνθρωπο ενώνεσαι με τα ιερά δεσμά του γάμου, ελπίζεις και προσδοκείς ότι αυτό θα είναι για πάντα. Οταν δεν σου βγαίνει αυτό το για πάντα, το παίρνεις σαν προσωπική αποτυχία. Είμαστε όμως αποφασισμένοι να κρατήσουμε αυτή την οικογένεια ενωμένη και αγαπημένη κάτω από διαφορετικό πρίσμα, αλλά με την ίδια αγάπη και αφοσίωση».

Δείτε σε video όσα είπε η Σίσσυ Χρηστίδου για το χωρισμό της:

Loading