Χριστιάννα Σκούρα: Τα σχόλια για Ξανθoύλα και Αμανατίδου (vd)

Η Χριστιάννα Σκούρα βρέθηκε μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι μόδας και το σπίτι του Next Top Model, βρέθηκε στη Φωλιά των Κου Κου.

propoli

Η ίδια μιλώντας με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη επέμεινε στην άποψη της να υποστηρίζει πως είναι ο χαρακτήρας και το χιούμορ της Ειρήνης Ερμίδου τέτοιο που εκείνη που είναι κοντά της την καταλαβαίνει, αλλά η Ξανθή όχι. Ανάμεσα σε άλλα η Χριστιάννα Σκούρα υποστήριξε πως η Άννα Αναματίδου κινεί τα νήματα στο παιχνίδι.

«Μετά την αποχώρηση της Ροζάννας, έγινε μια διάσπαση άνευ λόγου και αιτίας. Εγώ, η Εβελίνα και η Ιωάννα συνήθως καθόμασταν μαζί στο σαλόνι. Κάναμε παρέα με όλα τα κορίτσια. Και συνήθως ερχόντουσαν όλα τα κορίτσια στο σαλόνι.

Παρατηρήσαμε ότι μετά τη Ροζάννα κάπως χάθηκε όλο αυτό. Και η Εβελίνα είχε μιλήσει στην Ξανθή και της είχε πει ότι αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με εμάς φυσικά και να το συζητήσουμε. Δεν γύρισε ούτε μια να πει ότι έχει κάποιο παράπονο. Ούτε η Άννα, ούτε η Ξανθή, ούτε η Μαριάννα.

Οπότε κι εμείς το αφήσαμε και θεωρήσαμε ότι αν είχαν κάτι φυσικά και θα μας το έλεγαν. Θεωρώ ότι η Άννα δεν μπόρεσε να απορροφηθεί από τη δική μας παρέα που προσπάθησε, γιατί είναι ένα κορίτσι που συζητά πάρα πολύ για το παιχνίδι. Εμείς ήμασταν ήδη πιεσμένες, οπότε δεν πολυμιλούσαμε για αυτό ιδιαίτερα και μάλλον ταίριαξε πιο πολύ με τα κορίτσια που είχαν τις ίδιες απόψεις», ανέφερε η Χριστιάννα Σκούρα.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=c4cf8AhpR9g

Loading