Χωρίς ζωντανό πρόγραμμα το «E» για 15 μέρες – Δείτε γιατί

Χωρίς ζωντανό πρόγραμμα θα μείνει το Epsilon για 15 ολόκληρες μέρες, καθώς το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη  φέτος μπαίνει σε νέα εποχή, όπου αλλάζουν όλα και πρώτα από τις εγκαταστάσεις.

propoli

Ο σταθμός θα μετακομίσει στις εγκαταστάσεις του Mega στην Παιανία και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να καθυστερήσει την πρεμιέρα του νέου προγράμματος για περίπου 15 μερες από την πρώτη Οκτωβρίου.

Όπως μετέδωσε ο Φίλιππος Καμπούρης στην εκπομπή «Όλα στη Φόρα» του ΑΡΤ το Epsilon δε θα εκπέμψει ζωντανό πρόγραμμα για 15 μέρες προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετακόμιση.

Πρόκειται για μια τολμηρή απόφαση αφού εκείνο το χρονικό διάστημα όλα τα κανάλια θα έχουν πρόγραμμα.

Πρεμιέρα όλοι μαζί

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του καναλιού όλα τα προγράμματα αναμένεται να κάνουν πρεμιέρα την ίδια εβδομάδα, γεγονός πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα. Γι’ αυτό το λόγο ο Τζώνη Καλημέρης, η Άλκηστις Μαρακουδάκη και ο Δημήτρης Μιχαλέλης δουλεύουν πυρετωδώς.

Το νέο πρόγραμμα θα περιλαμβάνει talent shows, ελληνικές σειρές ενώ σύμφωνα με όσα έχουν δει μέχρι τώρα το φως της δημοσιότητας η Έλλη Στάη θα κρατάει τα ηνία του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Μένει να δούμε αν το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη θα κερδίσει την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού μετά το ολικό… λίφτινγκ.

Loading