Αφροδίτη Γραμμέλη: «Η Φαίη δεν διεκδίκησε ποτέ τον Δημήτρη Ουγγαρέζο»

“Δεν με ενθουσίασε η σκαλέτα της Ελίνας Παπίλα αλλά ας τους αφήσουμε λίγο ήσυχους“, σχολιάζει η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Δηλώσεις στην κάμερα του Open Weekend έκανε η Αφροδίτη Γραμμέλη. Τη γνωστή τηλεκριτικό συνάντησε η ρεπόρτερ, Βίκυ Δέτσικα, και τη ρώτησε για την πορεία της πρωινής εκπομπής στον ΣΚΑΪ αλλά και τις τελευταίες εξελίξεις με τις μεταγραφές και τις πρεμιέρες λίγο πριν το τέλος της σεζόν.

«Οι χρονιές έχουν σκαμπανεβάσματα, πότε λύπες, πότε χαρές. Είμαστε σε μία φάση που η εκπομπή δείχνει πως ανεβαίνει πολύ σταθερά, έχει δέσει η ομάδα. Το αν θα γίνουν αλλαγές για του χρόνου είναι κάτι που θα το συζητήσει η Φαίη με τον σταθμό», ανέφερε η Αφροδίτη Γραμμέλη για το «Πρωινό Μας».

Όταν ρωτήθηκε για την πρεμιέρα του «Είμαστε Μαζί» στον ΑΝΤ1, η Αφροδίτη Γραμμέλη απάντησε: «Δεν με ενθουσίασε το περιεχόμενο και η σκαλέτα στην εκπομπή της Ελίνας Παπίλα. Ωστόσο, είναι ακόμα πάρα πολύ νωρίς. Η Ελίνα έχει ακόμα πολύ χρόνο, ας τους αφήσουμε λίγο ήσυχους».

«Δε νομίζω ότι διεκδίκησε ποτέ η Φαίη τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Είχε πει ότι πάντα είναι ανοιχτή η αγκαλιά της για τον Δημήτρη, όταν υπάρχουν όμως οι κατάλληλες συνθήκες. Ο Δημήτρης τιμά τις συνεργασίες του, είναι πολύ έντιμος και δεν υπάρχει λόγος να μην παραμείνει στην ομάδα της Ελένης», ξεκαθαρίζει σε άλλο σημείο η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Δείτε επίσης: Ελένη Κοκκίδου για Τέμπη: «Σε μια στιγμή κάηκαν φοιτητές σαν τα κρύα νερά, εξαϋλώθηκαν άνθη»

Loading

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com