Αυτή η νύχτα μένει: Το «Όνειρο» ρίχνει απόψε αυλαία

Αυτή η Νύχτα Μένει, απόψε στις 22:40 στον Alpha το τελευταίο επεισόδιο.

Αυτή η νύχτα μένει, Κυριακή 9/7 (22:40, Alpha) – Ο Στρατής, ο Χρήστος, η Ζέτα, ο Γιώργης, η Νίτσα, η Διαμάντω, η Νίκη και όλοι οι ήρωες που άλλαξαν τις νύχτες μας, φθάνουν στο τέλος της διαδρομής.

propoli

Οι ζωές μας συνδέθηκαν μαζί τους. Γελάσαμε, νιώσαμε τον πόνο τους, συγκινηθήκαμε, κλάψαμε μαζί τους. Περάσαμε αξέχαστες νύχτες στο «Όνειρο» σιγοτραγουδώντας και τσουγκρίζοντας τα ποτήρια μας. Και έφθασε η στιγμή να τους αποχαιρετίσουμε.

Πώς βρίσκουμε τους ήρωές μας λίγο πριν το τέλος;

Ο Στρατής είναι σαν αγρίμι, τους έχει διώξει όλους από δίπλα του. Ο Χρήστος αποφασίζει να ξεκαθαρίσει μια για πάντα μαζί του και πηγαίνει στο μαγαζί. Και οι δυο καταλαβαίνουν ότι αυτή τη φορά θα τελειώσουν όλα. Η Βρεττώ είναι στη φυλακή μετά την ομολογία της για το φόνο του Νώντα και ο Γιώργης με τη Νίτσα δεν ξέρουν πώς να το διαχειριστούν.

Η Ζέτα στο νησί, δεν μπορεί να ανταποκριθεί στον έρωτα του Σταύρου και αποφασίζει να γυρίσει πίσω στον Στρατή. Η Μυρτούλα και ο Πόντικας είναι επιτέλους μαζί. Ο Θοδωράκης επέστρεψε στην αγκαλιά της Διαμάντως. Η οικογένεια του Στέλιου έχει καταστραφεί και είναι ολομόναχος.

Ο Αλέξανδρος δέχθηκε τη μετάθεση που του πρόσφερε ο Στέλιος και ο Ντίνος έμεινε πίσω προσπαθώντας να μαζέψει τα κομμάτια του. Ο Τάσος γύρισε στην Αυστραλία. Η Φωτεινή είναι στην Αθήνα μαζί με τη Μαρία για μια καλύτερη ζωή. Η Εύη έφυγε με τον Άλκη.

Η Βάσω αποφάσισε να επιστρέψει στη Γερμανία. Ο παπα Ντανίλος πολεμά με τις τύψεις και τις ενοχές. Ο Ρευματάς κέρδισε τις εκλογές και πρότεινε στη Νίκη να είναι μαζί του.

«Κάν’ το» ακούγεται να λέει ο τραυματισμένος Στρατής στον Χρήστο κι εκείνος πατάει γκάζι για ένα τελευταίο ταξίδι. Σαν σε «Όνειρο»…

Αυτή η νύχτα μένει, απόψε στις 22:40 το τελευταίο επεισόδιο στον Alpha.

Δείτε επίσης: Σπύρος Μαρτίκας για Survivor: «Η Μαριαλένα προχώρησε στο παιχνίδι, γιατί έγινε μία συμφωνία που δίχασε»

Loading