Τα δικαιώματα της φωτογραφίας ανήκουν στο ΑΝΤ1 ΤV

Άγριες Μέλισσες: Οι πέντε θάνατοι που θα μας καθηλώσουν

Αν και οι Άγριες Μέλισσες προσωρινά είναι μακριά από τους δέκτες μας τα Spoiler παίρνουν φωτιά, με ένα από τα πιο δυνατά να είναι οι… πέντε θάνατοι που έρχονται.

Το πέπλο του θανάτου απλώνεται πάνω από το Διαφάνη, με τους Μιλτιάδη, Ανέτ Ρουσώ, Γραμματικό, Μελέτη, Βόσκαρη να πεθαίνουν στα επόμενα συγκλονιστικά επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς.

Ο Αλέξης Γραμματικός, ενώ ερευνά τον θάνατο του Θέμελη, θα χάσει την ζωή του, σε καρτέρι θανάτου από μέλη της ακροδεξιάς οργάνωσης. Η Πηνελόπη βυθίζεται στην θλίψη για τον χαμό του πρώην άντρα της.

Ο Μιλτιάδης Σεβαστός θα μπει στο ψυχιατρείο, όταν ο Μελέτης, σε μια συμπλοκή τους στον συνεταιρισμό, θα του ψιθυρίσει στο αυτί ότι αυτός σκότωσε τον Γιάννο, με αποτέλεσμα να πάθει νευρικό κλονισμό.

Οι σεναριογράφοι στις Άγριες Μέλισσες επιθυμούν να λυτρώσουν τον χαρακτήρα του Μιλτιάδη, και έτσι θα τον δούμε να πεθαίνει ηρωικά στο ψυχιατρείο.

Κάποια από τα Spoilers θέλουν τον Μιλτιάδη, πριν από τον εγκλεισμό του, να σκοτώνει τον Μελέτη, ενώ η Ανέτ βλέποντας νεκρό τον γιό της και τον αδερφό της στο ψυχιατρείο, πεθαίνει από ανακοπή καρδιάς.

Την ίδια στιγμή ο Μάνος Βόσκαρης όταν θα μαθευτεί το μεγάλο οικογενειακό του μυστικό, θα δώσει τέλος στην ζωή του, βουτηγμένος στις τύψεις του.

Όλα τα παραπάνω είναι ανεπίσημες διαρροές τις οποίες και μεταφέρουμε με επιφύλαξη, καθώς οι ταλαντούχοι Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης, κρατούν κάποια από τα χαρτιά τους σαν εφτασφράγιστο μυστικό, και αυτά μπορούν να αλλάξουν πολλά στη σειρά που αγαπάμε.

Δείτε επίσης: O… έρωτας του παρελθόντος ανάμεσα στο Γιώργο Κοψιδά και την Τσίλα