Άγριος καβγάς Σκορδά – Δικηγόρος ρασοφόρου: «Έτσι κάνετε καριέρα;» – «Θέλετε να σας θυμίσω πώς κάνατε εσείς καριέρα;» (vids)

Νέος κύκλος αντιπαραθέσεων ξέσπασε στον ANT1 με τον κ. Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, δικηγόρο του ρασοφόρου που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης. Αυτή τη φορά πρωταγωνίστρια ήταν η Φαίη Σκορδά.

Δείτε τι ακριβώς ειπώθηκε σήμερα στον αέρα του ΑΝΤ1, μεταξύ της Φαίης Σκορδά και του δικηγόρου κ. Θεοδωρόπουλος, με αφορμή τον τσακωμό που είχε προηγηθεί μεταξύ Παπαδάκη – Θεοδωρόπουλο.

“Εσείς αυτή τη στιγμή δημιουργείτε έναν ντόρο γύρω από το όνομά σας, με τις δηλώσεις που κάνετε από το Σαββατοκύριακο στην εκπομπή της Χρηστίδου μέχρι το σόου που κάνατε στον κ. Παπαδάκη, μέχρι αυτά που λέτε τώρα” είπε η Φαίη Σκορδά εμφανώς εκνευρισμένη.

“Ο κ. Παπαδάκης έκανε σόου ο ίδιος. Θα τον μηνύσω και θα του κάνω και αγωγή” απάντησε ο δικηγόρος.

“Έτσι κάνετε καριέρα” ρώτησε η παρουσιάστρια, με τον δικηγόρο να συνεχίζει λέγοντας “θέλετε να σας θυμίσω κ. Σκορδά πώς κάνατε εσείς καριέρα;”.

“Θέλετε να τα βάλετε και μαζί μου τώρα;” τόνισε εκείνη, με την Φωτεινή Πετρογιάννη να παρεμβαίνει λέγοντας ότι είναι ντροπή να μιλά έτσι σε μια γυναίκα.

“Με πολλή δουλειά” πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Την συνομιλία έκλεισε ο Γιώργος Λιάγκας σχολιάζοντας πως δεν αντιλαμβάνεται γιατί το κάνει αυτό ο δικηγόρος.

Δείτε την ένταση που είχε προηγηθεί στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα”.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης (pics &vids)