Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν είναι βίαιος, δεν ξέρω πώς έμπλεξε»

Πίσω από αγγέλους, μπορεί να κρύβονται δαίμονες”, επισημαίνει ο θείος της καταγγέλλουσας, Ελένης Χρονοπούλου.

Αντιμέτωπος με την καταγγελία του βιασμού και της πρόκλησης σωματικής βλάβης βρίσκεται ο Αλέξης Γεωργούλης. Ο γνωστός ηθοποιός και Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έχει βρεθεί τις τελευταίες ημέρες στο επίκεντρο των συζητήσεων, μετά την καταγγελία που έκανε σε βάρος του η δικηγόρος και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Ελένη Χρονοπούλου.

propoli

Ο Κρις Βάλλας, ένας από τους κολλητούς φίλους του ηθοποιού, μίλησε στο δελτίο του Star και τη δημοσιογράφο Άννα Σταματιάδου.

«Ο Αλέξης δεν είναι βίαιος, δεν είναι κακοποιητής. Πάντα σέβομαι την πλευρά του θύματος. Για να μαλώσεις με τον Αλέξη Γεωργούλη πρέπει να έχεις… μεταπτυχιακό. Δεν έχει με κανέναν έχθρα και ποτέ δεν είχε», αναφέρει ο Κρις Βάλλας.

«Και με συντρόφους που είχε παλιά στο παρελθόν, έχει τις καλύτερες σχέσεις και όλοι τον αγαπάνε. Τώρα γιατί έμπλεξε σε αυτόν τον κυκεώνα δεν μπορώ να το ξέρω», τονίζει για την υπόθεση.

«Δεν ήξερε τίποτα απολύτως, χωρίς να θέλω να πω κάτι μεμπτό για την άλλη πλευρά. Η αλήθεια θα λάμψει, η δικαιοσύνη θα τα βρει για ποιον λόγο γίνανε όλα αυτά», σημειώνει ο παιδικός φίλος του Αλέξη Γεωργούλη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Το δικό του σχόλιο για την υπόθεση έκανε και ο θείος της καταγγέλλουσας, Ελένης Χρονοπούλου.

«Ό,τι λέει η ίδια είναι ακριβές και αληθινό. Θέλει να προστατέψει την κοινωνία, τα άλλα κορίτσια και να καταδείξει ότι πίσω από αγγέλους, μπορεί να κρύβονται δαίμονες», επισημαίνει.

Δείτε επίσης: Γιώργος Λέντζας: Θύμα μεγάλης κλοπής ανήμερα της γιορτής του – «Καλοτάξιδο στα αλάνια που το σήκωσαν»

Loading