Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα για την Προεδρία των ΗΠΑ ο Κάνιε Γουέστ

Ο γνωστός ράπερ Κάνιε Γουέστ, σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν, ανακοίνωσε μέσω του Twitter την πρόθεσή του να κατεβεί υποψήφιος για την Προεδρία των ΗΠΑ.

Χρησιμοποιώντας το hashtag #2020VISION, ο Γουέστ έγραψε στην ανάρτησή του: «Πρέπει τώρα να εκπληρώσουμε την υπόσχεση της Αμερικής, εμπιστευόμενοι τον Θεό, ενοποιώντας το όραμά μας και οικοδομώντας το μέλλον μας. Κατεβαίνω ως υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ».

Θυμίζουμε ότι ο Κάνιε Γουέστ υπήρξε ένας από τους λίγους διάσημους καλλιτέχνες που είχε στηρίξει ανοικτά τον Ντόναλντ Τραμπ το 2018. Μάλιστα, οι δυο τους είχαν συναντηθεί στο Οβάλ Γραφείο. Όμως, μετά τη συνάντηση ο γνωστός ράπερ φάνηκε μετανιωμένος, σημειώνοντας ότι χρησιμοποιήθηκε «για να διαδοθούν μηνύματα στα οποία δεν πιστεύω» και προσθέτοντας ότι αποστασιοποιείται «από τα πολιτικά πράγματα και θα επικεντρωθώ αποκλειστικά στο να είμαι δημιουργικός».

Πάντως, ο 43χρονος μουσικός… ειδικεύεται στις εκκεντρικές δηλώσεις κι έτσι δεν μπορεί ακόμα να αποσαφηνιστεί αν πράγματι σκοπεύει να διεκδικήσει την Προεδρία των ΗΠΑ. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι έχει την υποστήριξη του Έλον Μασκ, όπως φάνηκε με το μήνυμα του τελευταίου στο Twitter.

Δείτε επίσης: Δύσκολες ώρες για την Ελπίδα: “Έφυγε” ο σύζυγός της