Ανδρέας Φουστάνος: «Υπάρχουν γυναίκες που είναι εθισμένες στις πλαστικές – Το 30% των αντρών κάνει πλαστικές επεμβάσεις»

Η απάντησή του στο ενδεχόμενο ενός γάμου.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη παραχώρησε ο Ανδρέας Φουστάνος μιλώντας για τους ανθρώπους που θέλουν να αλλάξουν τα πάντα πάνω τους ενώ αποκάλυψε και αν έχει στα πλάνα του έναν γάμο.

«Άνθρωποι ευπαρουσίαστοι θέλουν να αλλάξουν τα πάντα, θέλουν να αλλάξουν τον εαυτό τους επειδή τους απέρριψαν. Υπάρχουν γυναίκες που είναι εθισμένες στις πλαστικές. Δεν ανέχονται την αλλαγή του χρόνου. Το 30% των αντρών κάνει πλαστικές επεμβάσεις. Θα έκανα αισθητική επέμβαση, αλλά δεν το έχω αισθανθεί» τόνισε ο πλαστικός χειρούργος.

«Έχω ένα εγγόνι, αλλά είναι λογικό να μην μου αρέσει να με φωνάζουν παππού. Με τις κόρες μου δεν συζητάω για την προσωπική μου ζωή, αλλά γνωρίζουν τα πάντα. Ποτέ δεν έκανα πλάνα γάμου, αν τύχει…», εξομολογήθηκε ο Ανδρέας Φουστάνος.

Ο Ανδρέας Φουστάνος είπε επίσης: «Μου έχουν προτείνει να πάρω μέρος σε εκπομπή με αισθητικές επεμβάσεις, αλλά και στο DWTS. Τα απέρριψα χωρίς δεύτερη σκέψη».

Δείτε επίσης: GNTM: Αποχώρησε ένα από τα «δυνατά χαρτιά» και δεν μπήκε στη δεκάδα