Ανδρέας Μικρούτσικος: Αποκαλύπτει μια άγνωστη ιστορία για τον Νίκο Οικονομόπουλο – “Είναι ένα παιδί πικραμένο”

Ο Ανδρέας Μικρούτσικο αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα σήμερα το πρωί ένα περιστατικό που είχε συμβεί επί Dream Show.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος είχε εμφανιστεί τότε στο show με ξανθό καρέ μαλλί και είχε γοητεύσει ιδιαίτερα το κοινό με τη φωνή του. Ωστόσο, οι κριτές ήθελαν να τον «κόψουν». Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, λοιπόν, έδωσε «προσωπική μάχη», όπως είπε, για να μην «κοπεί».

«Κόπηκε από τους συνεργάτες μου. Τον ήθελε ο Ηλίας και οι άλλοι ήταν αδιάφοροι. Εγώ του έκανα συνέντευξη και είδα ότι ήταν ένα πικραμένο κλειστό παιδί και άκουσα και μια λιτή λαϊκή φωνή. Την ημέρα της κρίσης άκουγα όλο “όχι”. Σταμάτησα, τους πήρα αλλού και ένας συνεργάτης μου λέει “αν μπει αυτός εγώ θα φύγω”. Του είπα ότι ο Οικονομόπουλος θα μπει και θα μείνεις κι εσύ. Ο Οικονομόπουλος θα μπει και με δικιά μου προσωπική χάρη», είπε αρχικά ο παρουσιαστής και συνέχισε:

«Πίστευα ότι είναι ένα παιδί πικραμένο, στεναχωρημένο που θα το βγάλει σίγουρα στο τραγούδι. Δεν πιέστηκε ποτέ, δεν έκανε reality, ήταν με τη γιαγιά του, ήρθε κάποια στιγμή κι εκείνη εκεί και δεν του έκανα ποτέ ερώτηση για τα προσωπικά του. Ήταν πολύ βαθιά πικραμένο παιδί. Δεν ξέρω αν το ξέρει, ούτε το διαφημίζω γενικά, αλλά έδωσα προσωπική “μάχη” και χαίρομαι γιατί με συγκινεί η φωνή του όποτε τον ακούω».

Δείτε επίσης: Κορονοϊός: Στη μάχη και τα αντιικά χάπια – Αύριο ανοίγει η πλατφόρμα (vid)