Ανδρέας Μικρούτσικος: «Πέθανε ο Θάνος και δεν είχα ούτε ένα ευρώ στην τσέπη»

Για την οικονομική κατάσταση που βίωνε τα προηγούμενα χρόνια και την στήριξη του Θάνου Μικρούτσικου μίλησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην εκπομπή της Καινούργιου.

«Μόνο ο Θάνος μου είπε πως μαζί θα το περάσουμε, όσο έχω ένα πιάτο φαϊ, θα έχεις και εσύ. Θυμάμαι πως τον πρώτο μήνα ξεκίνησα με 2.500 ευρώ, λόγω της αρρώστιας του φτάσαμε στα 500 ευρώ και το καλοκαίρι που ο Θάνος είχε διαλυθεί φτάσαμε στα μηδέν ευρώ» συμπλήρωσε ο παρουσιαστής στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. «Έχω περάσει το καλοκαίρι που πέθανε ο Θάνος χωρίς να έχω ούτε ένα ευρώ στην τσέπη μου».

propoli

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «τελείωνα από την εκπομπή, πήγαινα σπίτι και ήταν η πόρτα μου όλη θυροκολλημένη από τους πλειστηριασμούς. Κάθε φορά έβλεπα πέντε χαρτιά θυροκολλημένα. Είναι τρομερό το μπάσιμο βίας, πάλι χαρτί και πάλι χαρτί σε σημείο που μου έγινε συνήθεια.

Τρελαινόμουν με την ματιά των θυροκολλήσεων στην πόρτα και με το χτύπημα του κουδουνιού. Χτύπαγε το κουδούνι και με έπιανε ταχυκαρδία! Απίστευτα πράγματα.

Ότι είχα και δεν είχα σε διαδικασία κατάσχεσης. Ότι είχα και δεν είχα., ένα ένα εξαφανίζονταν. Ήρθαν κάποιοι να με στηρίξουν αλλά με έκλεψαν. Ήρθαν να με βοηθήσουν και στην ουσία μου έκλεψαν ότι είχα και δεν είχα. Τα πάντα».

Δείτε επίσης: Μητέρα παίκτριας του Survivor αποκαλύπτει: «Στο Survivor μπήκε για οικονομικούς λόγους, δεν μπορούσε να επιβιώσει»

Loading