Σοκαρισμένος με τις εξελίξεις ο Αντώνης Κανάκης – «Πίστευα ότι δεν εμπλέκεται η μητέρα»
Πρόσωπο με πρόσωπο με τη 18η τακτική ανακρίτρια για μια κατηγορία που τη θέλει να έχει διαπράξει ένα από τα πλέον αποτρόπαια εγκλήματα που μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους, θα έρθει σήμερα η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου, μητέρα των τριών κοριτσιών στη Πάτρα που έφυγαν από τη ζωή κάτω από συνθήκες, τις οποίες ερευνούν εις βάθος πλέον οι αρμόδιες αρχές.
Ο Αντώνης Κανάκης μέσα από την εκπομπή του τοποθετήθηκε για το θέμα λέγοντας φανερά σοκαρισμένος: «Σήμερα είναι μια από τις παράξενες ημέρες για το Ράδιο Αρβύλα, που συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Μας επηρεάζουν και μας δυσκολεύουν στην εκπομπή. Όταν φτάνεις στο σημείο να βλέπεις στο σήμα της εκπομπής το αγαπημένο πρόσωπο ενός φίλου που έχασες πρόσφατα και να λες α ρε Βασίλη καλά που δεν είσαι εδώ να βλέπεις αυτά που γίνονται στον κόσμο. Θα κάνω ότι μπορώ να κρατηθώ».
Δείτε επίσης: Ρούλα Πισπιρίγκου: Πρόσωπο με πρόσωπο με την Ανακρίτρια για ανθρωποκτονία σε βάρος της κόρης της Τζωρτζίνας
- Βιοαπορροφήσιμη καρδιακή βαλβίδα προσαρμόζεται στις ανάγκες των παιδιών
- ΗΠΑ: Ο Τραμπ κοινοποιεί άρθρο σχετικά με τον διάδρομο IMEC και τον ρόλο Ελλάδας και Κύπρου
- ΗΠΑ: Οι δισεκατομμυριούχοι του τεχνολογικού τομέα βλέπουν απότομη πτώση στις περιουσίες τους
- Σουδάν: Επιστροφή σχεδόν 400.000 εκτοπισμένων στις εστίες τους το τελευταίο τρίμηνο
- Γάζα: Τουλάχιστον δύο Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν από ισραηλινή επιδρομή κατά την διάρκεια της κατάπαυσης του πυρός