Απλά «Χάρι και Μέγκαν»: Το μήνυμά τους για τον κορονοϊό

Το δικό τους μήνυμα για τον κορονοϊό εξέφρασαν σε επιστολή τους, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, ενώ μάλιστα εξακολουθούν να απαρνιούνται τους βασιλικούς τίτλους, υπογράφοντας απλά ως Χάρι και Μέγκαν.

Το ζεύγος ευχαρίστησε τους ανθρώπους που συνεχίζουν να στηρίζουν την κοινωνία με την προσφορά τους, την ώρα που ο κορονοϊός εξαπλώνεται ακόμη με ταχείς ρυθμούς σε όλο τον πλανήτη.

Στην επιστολή που απέστειλαν στην διευθύνουσα σύμβουλο της οργάνωσης StreetGames, Jane Ashworth, αναφέρουν: «Γράφουμε για να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στην ομάδα του StreetGames για την υποστήριξη που παρέχει με γεύματα μέσω του Hubb Community Kitchen σε όλο το Λονδίνο».

Το ζευγάρι αναφέρει πως χάρη στην υποστήριξη της οργάνωσης διανέμονται καθημερινά εκατοντάδες γεύματα σε δίκτυα νέων ανθρώπων τους τελευταίους μήνες.

«Ο αντίκτυπος του κορονοϊού είναι τρομακτικός και μία περίοδος δοκιμασίας για τόσους πολλούς ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα, σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, σε δύσκολες στιγμές όπως αυτές είναι η καλή θέληση προς τους άλλους και υπερισχύει το πνεύμα της κοινότητας» επισημαίνουν και συμπληρώνουν ότι «αυτό το γράμμα έρχεται με τις ειλικρινείς ευχαριστίες και τις καλύτερες ευχές μας σε όλους στο StreetGames», πριν υπογράψουν απλώς ως «Χάρι και Μέγκαν».

Η επιστολή έγινε γνωστή καθώς το StreetGames τη δημοσιοποίησε γράφοντας στο Twitter: «Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε την υποστήριξη του Χάρι και της Μέγκαν…».

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Χάρι και η Μέγκαν υπογράφουν με τα μικρά τους ονόματα και χωρίς τους τίτλους ευγενείας, με την αρχή να γίνεται με το αποχαιρετιστήριο μήνυμα που είχαν αναρτήσει στο Instagram κλείνοντας τον επίσημο λογαριασμό τους ως «SussexRoyal».

Δείτε ακόμη: Ο Dj Khaled με στολή στον οδοντίατρο (pic)

Loading