Μπέσσυ Αργυράκη: «Έχω κάνει μπότοξ, υαλουρονικό και ένα μικρό λίφτινγκ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα παραχώρησε συνέντευξη η Μπέσσυ Αργυράκη. Η τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, για την εξωτερική της εμφάνιση.

«Όσο μεγαλώνω, ασχολούμαι πιο πολύ με την εικόνα μου, πάντα μου άρεσε να είμαι περιποιημένη. Έχω κάνει μπότοξ, υαλουρονικό και ένα μικρό λίφτινγκ. Είχα πάει στον γιατρό να κάνω στήθος, αλλά εκείνη την ημέρα κάνανε πρόσωπο, οπότε έκανα κι εγώ το μικρό λίφτινγκ. Το στήθος έγινε αργότερα», είπε αρχικά η Μπέσσυ Αργυράκη.

propoli

Η Μπέσσυ Αργυράκη είπε στη συνέχεια: «Θυμάμαι τα ωραία δόντια του συζύγου μου στο πρώτο μας ραντεβού, νόμιζα ότι φοράει μασέλα. Αλλά τελικά ήταν όλα δικά του. Μια γυναίκα είχε εμμονή μαζί μου, μέσω Facebook. Όταν είδα ότι έχει ερωτική διάθεση, τη διέγραψα. Σταμάτησα να ρωτάω την κόρη μου “πότε θα γίνω γιαγιά”, όσο τη ρωτούσα, τι κατάλαβα. Τώρα απλά της λέω να καταψύξει ωάρια».

Κλείνοντας, η Μπέσσυ Αργυράκη αναφέρθηκε στην ενασχόλησή της με τον ασφαλιστικό κλάδο: «Μου είχαν ζητήσει να ασφαλίσουν τα οπίσθιά τους και τα πόδια τους. Και οι δύο δεν “έλεγαν” τίποτα».

Δείτε επίσης: Ελένη Μενεγάκη για Φαίη Σκορδά: «Μπαίνω στη θέση της και δυσκολεύομαι πάρα πολύ, παρά τα χρόνια και την εμπειρία μου»

Loading