Μπρεάζου: Έβαψε τα μαλλιά της ξανθά αλλά λέει ότι… είναι έξυπνη

Εξέσια αλλαγή της νεαρής τραγουδίστριας

Γνωρίσαμε την Τάνια Μπρεάζου μέσα από τη συμμετοχή της στο «X-Factor»όπου ξεχώρισε με τη φωνή και τη παρουσία της. Η νεαρή τραγουδίστρια με τις ικανότητες της χαράζει πλέον το δικό της δρόμο στη μουσική.

Η ίδια αν και είναι ιδιαίτερα χαμηλών τόνων επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από το Instagram. Μάλιστα αποκάλυψε πως έβαψε τα μαλλιά της ξανθά αλλά λέει ότι… είναι έξυπνη. «Μην ενοχλείστε από τα ξανθά μου μαλλιά. Είμαι πραγματικά πολύ έξυπνη», έγραψε στη λεζάντα που συνόδεψε τις φωτογραφίες.

Ποια είναι η Τάνια Μπρεάζου
Η Τάνια Μπρεάζου είναι 22 χρονών και έχει καταγωγή από τη Ρουμανία. Γεννήθηκε στα Χανιά αλλά μεγάλωσε στη Ρόδο. Πήρε υποτροφία από το Μελάνθειο Ωδείο Ρόδου και σπουδάζει βυζαντινή μουσική.

Σε συνέντευξη της στο περιοδικό People, η Τάνια Μπρεάζου δήλωσε ότι ο πατέρας της από μικρή ηλικία την προέτρεπε να ασχοληθεί με το τραγούδι. «Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, στο σπίτι μας ακουγόταν διαρκώς μουσική. Από την κούνια κιόλας, δεν μπορούσα να κοιμηθώ χωρίς μουσική. Όταν σταματούσε η μουσική, ξυπνούσα και έκλαιγα. Όσο μεγάλωνα, ο μπαμπάς μου έβαζε τραγούδια και έτσι ξεκίνησα να μαθαίνω διάφορους καλλιτέχνες. Επηρεάστηκα πολύ από τα ακούσματα του πατέρα μου, ενώ μου άρεσε επίσης να μιμούμαι τραγουδίστριες. Το καλύτερό μου ήταν όταν έκανα την Beyoncé. Καθόμουν μπροστά από τον καθρέφτη και έκανα τις ίδιες ακριβώς κινήσεις με αυτές που έκανε στα βιντεοκλίπ», έχει αναφέρει χαρακτηριστικά.

Πηγή:protothema.gr

Δείτε επίσης: Γιώργος Μαζωνάκης: Ανακοίνωσε την πρεμιέρα του με ένα τραγούδι του Διονύση Σχοινά – «Η μουσική ενώνει μάγκες»