Χαμός στο Twitter με εταιρεία που προωθεί τα ρούχα της με πρωταγωνίστρια μια drag queen

«Δεν θα αγοράζω πλέον αυτά τα προϊόντα. Αυτό είναι κακόγουστο», σχολίασε κάποιος

Η εταιρεία The North Face προκάλεσε σάλο με το βίντεο που ανέβασε στα social media και έχει πρωταγωνίστρια την drag queen Pattie Gonia, η οποία ενθαρρύνει τον κόσμο να κάνει «coming out».

Το διαφημιστικό στοπ της γνωστής εταιρείας ρούχων ανοίγει με την μυστακοφόρο Gonia η οποία είναι βαμμένη και ντυμένη στα χρώματα του ουράνιου τόξου.

«Γεια, εγώ είμαι, η Pattie Gonia, μια αληθινή ομοφυλόφιλη. Είμαι εδώ με τη North Face. Είμαστε εδώ για να σας προσκαλέσουμε να βγείτε… στη φύση μαζί μας».

Το διαφημιστικό με την ονομασία «Summer of Pride» (Καλοκαίρι της Υπερηφάνειας), προσκαλεί τους καταναλωτές να συγκεντρωθούν στην ύπαιθρο. «Αυτή η περιοδεία έχει τα πάντα: πεζοπορία, λεσβίες που κάνουν τέχνη», λέει η Gonia στο βίντεο.

Η North Face έβγαλε επίσης τη συλλογή 2023 Pride, η οποία διαθέτει μια σειρά από ρούχα για παιδιά με το ουράνιο τόξο, συμπεριλαμβανομένου ενός T-shirt που γράφει «μαζί έξω στην ύπαιθρο».

Αρνητικά σχόλια στο Twitter
Το Twitter πήρε φωτιά από τα σχόλια με πολλούς να εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκειά τους.

«Δεν θα αγοράζω πλέον αυτά τα προϊόντα. Αυτό είναι κακόγουστο», σχολίασε κάποιος.

«Γιατί είναι σημαντική η σεξουαλικότητα κάποιου, όταν πρόκειται για διαφήμιση» διερωτήθηκε κάποιος άλλος.

Πολλοί αναρωτήθηκαν αν η διαφήμιση ήταν σατιρική.

«Μιλάω σοβαρά. Είναι παρωδία ή είναι πραγματική;».

«Αυτή είναι η νέα κανονικότητα. Θα το κάνει κάθε εταιρεία και θα δεχτεί τις συντηρητικές αντιδράσεις μέχρι να κάνουμε κάτι. Η Bud Light ήταν μόνο η αρχή για το πόσο άσχημα θα γίνουν τα πράγματα», γράφει κάποιος άλλος.

Δείτε επίσης: Δείτε βίντεο με τους αστυνομικούς να εντοπίζουν 12 κιλά ηρωίνη μέσα σε ρεζέρβα αυτοκινήτου

Loading