Χώρισαν μετά από 12 χρόνια Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης (Vid)

«Είμαστε αγαπημένοι, μετά από 12 χρόνια νιώσαμε μια κόπωση και για αυτόν τον λόγο πήραμε την απόφαση να μην είμαστε πια μαζί» είναι τα λόγια του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Ζέτας Μακρυπούλια στην Espresso.

Tα λόγια αυτά αντικατοπτρίζουν και τη σχέση αγάπης και σεβασμού που έχει χτιστεί ανάμεσά τους και θα συνεχιστεί ακόμη και μετά τον χωρισμό τους. Οι δυο τους άλλωστε ποτέ δεν έκρυψαν πόσο έχει σταθεί ο ένας στον άλλον όλα αυτά τα χρόνια που ήταν μαζί.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η λαμπερή ηθοποιός και παρουσιάστρια έχει ήδη μετακομίσει στην περιοχή του Κεραμεικού. Ωστόσο, ακόμη και μετά τον χωρισμό τους, συνέχιζε να πηγαίνει στο σπίτι του τραγουδιστή στην Άνω Γλυφάδα προκειμένου να φροντίσει τα κατοικίδιά τους.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σκοπεύει να αφήσει το σπίτι στο οποίο συγκατοικούσε με τη Ζέτα και να πάει σε άλλο σπίτι του, πάλι στην περιοχή της Γλυφάδας.

Η Ζέτα Μακρυπούλια αυτές τις μέρες απολαμβάνει τις διακοπές της με τον φίλο της Νίκο Μουτσινά στη Σαμοθράκη, ενώ ο Μιχάλης Χατζηγιάννης γεμίζει τις μπαταρίες του, μιας και καλλιτεχνικά έχει πολλά σχέδια στο μυαλό του και είναι αποφασισμένος να τα υλοποιήσει.

Το όλο νόημα μήνυμα στο Instagram

Ανήμερα στα γενέθλιά της, η Ζέτα, προμήνυε τον χωρισμός γράφοντας:

«Ένας νέος χρόνος έρχεται για μένα με πολλά καλούδια, αγάπη, δημιουργία και χαρά! Ευγνώμων προς όλους σας για τις ευχές και την αγάπη σας»!

Δείτε επίσης: Ξανά γονείς ο Τζόρτζ Κλούνεϊ και η Αμάλ Αλαμουντίν