Χριστίνα Λαμπίρη: «Την Ιωάννα Μαλέσκου την έφεραν με μια ετικέτα και δεν την άφηναν να κάνει αυτό που ξέρει καλά»

Στη συνέντευξη που παραχώρησε, αποκάλυψε και ότι δεν μιλάει με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Η Χριστίνα Λαμπίρη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «OPEN Weekend» και την Ελένη Τσολάκη, όπου μίλησε για τη ζωή της, αλλά και τη φιλία που έχει πλέον με την Ιωάννα Μαλέσκου.

Η γνωστή παρουσιάστρια που έχει αποσυρθεί τα τελευταία χρόνια από την τηλεόραση, είπε αρχικά: «Το 24ωρο μου είναι γεμάτο. Και θα γράψω στο σάιτ μου, και θα ασχοληθώ με το εστιατόριο. Κάθε βράδυ είμαι στο εστιατόριο εκτός εάν λείπω στην Πάτρα ή για λόγους υγείας. Η κόρη μου παραμένει μικρή για πάντα! Η Μαρίσα γεννήθηκε ώριμη, μεγάλος άνθρωπος. Σε ότι έχει να κάνει με φαγητό, μια τακτοποίηση, θα με πάρει τηλέφωνο αλλά σε επίπεδο συζήτησης. Σε όλα τα άλλα, επαγγελματικά, αισθηματικά, η Μαρίσα είναι η ώριμη της παρέας. Πιο σωστές συμβουλές μου έχει δώσει παρά αυτά που θα έκανα εγώ η ίδια».

Στη συνέχεια, η Χριστίνα Λαμπίρη πρόσθεσε: «Δεν ξέρω τι διαφορετικό θα είχα κάνει στη ζωή μου. Εφόσον επέλεξα αυτό τον δρόμο, δεν μπορώ να κάνω κάτι. Δεν ήταν ποτέ αυτοσκοπός να είμαι παρουσιάστρια. Συγκυριακά βγήκα στον αέρα και έπεσα στα πούπουλα. Όλα γεννιόταν όταν εγώ ήμουν στο σωστό timing. Όταν έγινε αυτό πιο ανταγωνιστικό, το πεδίο ξεκίνησε να αγριεύει. Αν το σκεφτείς δεν άντεξα πολλά χρόνια έτσι. Αυτό συνέβη το 2014 και το 2018 τελείωσε. Έχασα τη μπάλα!».

Δείτε επίσης: Δέσποινα Τσούτσα: «Με έχει στιγματίσει ο θάνατος του πατέρα μου»

Loading